Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Pokerimestarit


Negreanu, Daniel , ym.

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 01.2009
ISBN: 9789522200631
Sivuja: 300
Tuotemuoto: Kirja

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Maailman parhaiden no-limit hold´emin pelaajien opetuksia.

Supersysteemin tapaan tarkkaan valittu joukko pokerin mestareita ja supertähtiä samoissa kansissa kertomassa omista strategioistaan, ajatuksistaan ja taktiikoistaan, joilla voittaa isot rahat pokerissa, erityisesti no-limit hold´em -turnauksissa. Tämä kirja sisältää korvaamatonta opastusta pelaajilta, joista kukin on voittanut miljoonia dollareita pokeriturnauksista ja jotka yhdessä ovat voittaneet enemmän kuin 20 WSOPranneketta, kaksi WSOP:n pääturnausta ja 100 muuta suurta turnausta, palkintoarvoltaan 50 miljoonaa dollaria! Mukana ovat Daniel Negreanu, Dan Harrington, Marcel Luske, Kathy Liebert, Mike Sexton, Mel Judah, T.J. Cloutier ja Chris "Jesus" Ferguson.

Kirjaan kuuluu myös bonusosio, jossa Marc Salem, maailmankuulu psyykikko ja kirjailija, kertoo siitä, kuinka lukea ihmisiä ja kuinka tunnistaa valehtelu pokeripöydässä. Tämä kirja on todellinen kultakaivos kaikille vakavasti pokeriin suhtautuville pelaajille, ammattilaisuudesta haaveileville sekä tuleville WSOP-voittajille.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Pokerimestarit

 
www.readme.fi