Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Pieni vihreä kirja - Hold'em pokeri


Gordon, Phil

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2009
ISBN: 9789522201089
Kieli: Suomi
Sivuja: 300
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Uusi Pokeriklassikot -kirjasarja tarjoaa maailman parhaat pokerikirjat uudessa edullisessa muodossa.

Pienen vihreän kirjan pitäisi kuulua jokaisen aloittelevan pelaajan pakkohankintoihin. Tämä kirja on mielestämme välitön klassikko ja pakkohankinta jokaiselle vakavalle pelin harrastajalle. Sen lukeminen tekee jokaisesta paremman pelaajan.
– Howard Lederer ja Annie Duke

Phil Gordon on yksi parhaista pokerin pelaajista ja no-limit hold'emin opettajista. En haluaisi pelata ketään tämän kirjan tiedot hallitsevaa pelaajaa vastaan.
– Erik Seidel

Phil Gordon ja hänen Pieni vihreä kirjansa tekivät minusta voittavan pelaajan.
– Hank Azaria

Doyle Brunsonin Super Systemin ja David Sklanskyn Pokerin teorian veroisena kirjana Phil Gordonin Pieni vihreä kirja ansaitsee paikan jokaisen pokerin harrastajan kirjahyllystä!

Phil Gordon pelaa pokeria maailman parhaiden pelaajien kanssa. Hän on voittanut – ja hävinnyt – turnauksissa ja käteispeleissä ympäri maapallon opiskellen kaiken aikaa peliä ja oppien jokaisesta kädestä jotain. Celebrity Poker Showdown -ohjelman asiantuntijana ja isäntänä Philistä on tullut nopeasti yksi kysytyimmistä no-limit texas hold'emin opettajista. Se on kova peli. Mutta sopivalla määrällä rohkeutta, kärsivällisyyttä, aggressiivisuutta, tarkkaavaisuutta ja, kenties tärkeimpänä, omistautumista kenestä tahansa voi tulla voittava pelaaja.

Pidettyään 15 vuoden ajan kirjaa oppimistaan asioista, huippuluokan kanssapelaajista ja opettamistaan kuuluisuuksista Phil Gordon on sisällyttänyt jokaikisen no-limit texas hold'emista tietämänsä asian tähän pieneen vihreään kirjaan. Harvey Penickin golfkirjan mallia noudattaen Phil esittää sekä opettajan että oppilaan roolia ja tarjoaa syvällisiä vinkkejä pokerin ajatteluun ja yksilöllisen pelityylin kehittämiseen. Phil käyttää apunaan filosofiaa, psykologiaa, strategiaa, matematiikkaa ja tietämystä, jota on kartuttanut pelaamalla pokeria kaikkien huippujen kanssa T. J. Cloutierista ja Phil Iveystä Hank Azariaan ja Ben Affleckiin, ja analysoi peliä opettavaisten herkkupalojen ja valaisevien anekdoottien avulla, jotka innoittavat sitkeyteen ja omistautumiseen, joita tarvitset parantaaksesi peliäsi.

Phil Gordon on Celebrity Poker Showdown -ohjelman isäntä ja maailmanluokan pokerin pelaaja. Hän on voittanut miljoonia dollaria turnauksissa, mukaan lukien kaksi voittoa World Poker Tourilla ja neljäs sija World Series of Pokerin mestaruusturnauksessa. Hän asuu Las Vegasissa.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Pieni vihreä kirja - Hold'em pokeri

 
www.readme.fi