Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lean - Tehoa ja laatua markkinoinnin kehittämiseen


Rope, Timo , Tuominen, Kari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2010
ISBN: 9789522202925
Sivuja: 119
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Markkinoinnin strategiset tavoitteet ja suunnitelmat luovat pohjan lean-ohjelmalle sekä sen tulosten hyödyntämiselle markkinoilla.

Lean ei ole itseisarvo, vaan sen on tuettava yrityksen pyrkimyksiä hankkia kilpailuetuja markkinoilla ja pitää asiakkaat tyytyväisinä. On vallattava uusia markkinoita sekä kehittää uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin.

Markkinoinnin avulla nostetaan asiakkaiden ostohalua, lunastetaan annetut lupaukset ja odotukset. Markkinoinnilla syvennetään asiakassuhdetta ja saadaan kaikesta tästä tuloksellista ja kannattavaa toimintaa.

”Kehitimme myyntiprosessimme sellaisiksi, jotka riittävän aikaisessa vaiheessa, riittävän nopeasti ja riittävällä luotettavuudella keräävät markkinoilta tarpeelliset tiedot yrityksen ja sen eri toimintojen käyttöön.

Myyntiprosessimme reagoivat riittävän nopeasti asiakkaan muuttuviin tarpeisiin, teemme tarjouksia nopeasti ja luotettavilla tiedoilla. Teemme sen tavalla, joka saa asiakkaamme kiinnostumaan ja tekemään kaupat kanssamme.”

Omassa organisaatiossanne voitte yhdessä arvioida omia markkinoinnin kehittämisen periaatteita, toimivuutta ja tuloksia. Voitte verrata niitä kirjan esimerkkeihin sekä tunnistaa kehittämistarpeita ja kehittämismahdollisuuksia.

Kirja liittyy teokseen: LEAN - kohti täydellisyyttä sekä sen lean-mallin kohtiin: Strateginen johtaminen sekä Virtaus ja imu.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lean - Tehoa ja laatua markkinoinnin kehittämiseen

 
www.readme.fi