Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lean - Tehoa ja laatua tuotteiden ja tuotantojärjestelmän kehittämiseen


Lahti, Sami , Tuominen, Kari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2010
ISBN: 9789522202949
Sivuja: 144
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Tuotepolitiikka, tuotevalikoima, tuotteiden rakenteet, modulaarisuus, standardointi, yksinkertaisuus, tuotteen sisältämien osien määrä sekä mahdollisuus automatisointiin luovat perusteet tehokkaalle tuotantojärjestelmälle.

Tuotantojärjestelmä muodostuu tiloista, prosesseista, teknologiasta ja koneista sekä toimittajista ja muista kumppaneista. Tuotantojärjestelmä on kehitettävä samanaikaisesti koko tuotevalikoiman kanssa.

Kirjassa havainnollistetaan asiakasvarioituvien tuotteiden ja toiminnan ohjattavuuden merkitystä kilpailulle. Kirjassa kuvataan, mitä tuotehallinta ja modulointi ovat ja mitä hyötyjä yritys voi saavuttaa niiden avulla.

Organisaatiossa voidaan arvioida omia tuoterakenteiden ja tuotehallinnan periaatteita sekä verrata niitä kirjan esimerkkeihin. Niistä voi tunnistaa omat kehittämistarpeet ja tavoitteet sekä oma tapa käynnistää ja ohjata ohjelmaa tuotehallinnan kehittämisestä.

Samat periaatteet sopivat sekä tuotteisiin että palveluihin.

Kirja liittyy teokseen: LEAN - kohti täydellisyyttä sekä sen lean-mallin kohtaan: Tuotteiden ja tuotantojärjestelmän kehittäminen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lean - Tehoa ja laatua tuotteiden ja tuotantojärjestelmän kehittämiseen

 
www.readme.fi