Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lean - Tehoa ja laatua hukan vähentämiseen


Tuominen, Kari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2010
ISBN: 9789522202963
Sivuja: 118
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Useimmissa prosesseissa on 90 % hukkaa ja 10 % lisäarvoa tuottavaa työtä. Hukkaa ovat kaikki toiminnot, jotka lisäävät kustannuksia, mutta eivät luo lisäarvoa.

Ylituotantoa syntyy, kun tuotetaan tarpeetonta, enemmän kuin tarpeen tai ennen kuin on tarpeen. Varastointi on materiaalien, osien, komponenttien, tuotteiden ja vastaavien tilapäistä säilyttämistä.

Kuljetusta tarvitaan osien, materiaalien, komponenttien ja vastaavien siirtelyyn työpaikalle tai työpaikalta pois. Virhekustannukset syntyvät laaduttomasta toiminnasta, virheellisten tuotteiden tarkastamisesta, lajittelusta, korjaamisesta sekä asiakasvalituksiin vastaamisesta.

Ylimääräistä tekemistä on kaikki tarpeeton, työstäminen, kiillottaminen tai puuhaaminen, josta asiakas ei ole kiinnostunut, eikä valmis maksamaan.

Turhia liikkeitä ovat kaikki työssä tehdyt toiminnot, jotka eivät luo lisäarvoa tuotteelle. Odottamista aiheutuu, kun työntekijä odottaa koneen suoritusta tai kone henkilön suoritusta.

Sitkeimmän hukan poistaminen ja vaativimpien tekniikoiden käyttö edellyttävät järjestelmällisyyttä sekä niiden taustalla olevien periaatteiden ymmärtämistä.

Kirjassa käsitellään hukan estämiseen, tunnistamiseen ja vähentämiseen liittyviä menetelmiä.

Kirja liittyy teokseen: LEAN - kohti täydellisyyttä sekä sen lean-mallin kohtaan: Hukan estäminen, tunnistaminen ja poistaminen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lean - Tehoa ja laatua hukan vähentämiseen

 
www.readme.fi