Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lean - Tehoa ja laatua kunnossapidon kehittämiseen


Total Productive Maintenance
Tuominen, Kari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2010
ISBN: 9789522202970
Sivuja: 182
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Yritys on päättänyt kehittää merkittävästi kilpailukykyään, kannattavuuttaan ja henkilöstönsä hyvinvointia. Se on havainnut merkittävät parannustarpeet läpimenoajoissa, laadussa ja toiminnan luotettavuudessa.

Se on käynnistänyt useita eri kehittämishankkeita tarpeellisten parannusten aikaansaamiseksi: Prosesseja ja virtausta on kehitetty sekä järjestystä ja siisteyttä on kohennettu. Toimintajärjestelmä on luotu ja hukan poistamiseen tarvittavia menetelmiä opittu.

Kaikissa edellä mainituissa vaaditaan tuotantokoneiston ehdotonta luotettavuutta ja korkeaa tehokkuutta.

Total Productive Maintenance (TPM) on järjestelmällinen tapa kehittää yhdessä henkilöstön kanssa häiriötön tuotanto, joka säästää kustannuksia ja nostaa prosessien tehokkuutta.

Koneet, laitteet ja muu varustus ovat ydinprosesseille resursseja. Laitteiston hankinta, huolto ja kunnossapito ovat niiden tukiprosesseja.

TPM-ohjelma on näiden prosessien radikaalia ja jatkuvaa kehittämistä yhteistyössä koko henkilöstön kanssa siten, että asetetut tehokkuus-, -kustannus-, turvallisuus-, ympäristö- ja muut tavoitteet voidaan saavuttaa.

Kirja liittyy teokseen LEAN - kohti täydellisyyttä sekä sen lean-mallin kohtaan: Hukan estäminen, tunnistaminen ja poistaminen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lean - Tehoa ja laatua kunnossapidon kehittämiseen

 
www.readme.fi