Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Lean - Tehoa ja laatua muutoksen johtamiseen


Tuominen, Kari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 09.2010
ISBN: 9789522202994
Sivuja: 212
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen, nidottu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Yritys on käynnistänyt useita eri kehittämishankkeita lean-mallin mukaisesti tarpeellisten parannusten aikaansaamiseksi:

On käynnistetty järjestelmällisiä toimenpiteitä lean-kulttuurin kehittämiseksi yritykseen. On kehitetty tuotteiden ja tuotannon kehittämisperiaatteet siten, että ne parhaalla mahdollisella tavalla tukisivat toisiaan.

On käynnistetty ohjausjärjestelmien kehittäminen virtauksen ja imun aikaansaamiseksi kaikkiin yrityksen liiketoimintaprosesseihin.

On kehitetty menettelytapoja hukan tunnistamiseen ja poistamiseen. On käynnistetty Total Productive Maintenance -ohjelma yrityksen konekannan luotettavuuden kehittämiseksi.

Kehittämisen menetelmät eivät yksinään saa mitään aikaan. Muutosta on myös johdettava. On hallittava kehittämisen kokonaisuus, sen osat ja riippuvuussuhteet.

Menestyvissä organisaatioissa johtajilla on kokonaiskuva. He tietävät kuinka eri osa-alueet liittyvät toisiinsa. He tietävät, kuinka kokonaisuutta on johdettava asetettujen vuositavoitteiden saavuttamiseksi. He myös tietävät, kuinka kokonaisuutta on kehitettävä tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tässä kirjassa on esitetty kokonaisuus, jonka kunkin osan sisältö ja niiden väliset riippuvuussuhteet käsitellään kirjassa yritysesimerkeillä havainnollistettuna.

Kirjan aiheet ovat: tulevaisuuden hallinta, tuotehallinta, prosessien hallinta, kehittämisen hallinta, muutoksen johtaminen ja oman muutoksen johtaminen.

Kirja liittyy teokseen: LEAN - kohti täydellisyyttä sekä sen lean-mallin kohtaan: Muutoksen johtaminen.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Lean - Tehoa ja laatua muutoksen johtamiseen

 
www.readme.fi