Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Toscana - Herkullista ruokaa ja tarinoita


Joutjärvi, Marita , Giannini, Vittorio

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2016
ISBN: 9789523211889
Sivuja: 250
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Kaikki alkoi rakkaudesta ja ikuisesta nälästä Italiaan, sen ihmisiin, maisemiin ja keittiöön. Vittoriolla on tietenkin jo synnyin etuna kotikaupunkinsa, upea Firenze. Hämeen kasvatilla Maritalla taas sykkii sisäinen intohimo italialaista ruokaa sekä maan elämäntyyliä kohtaan.

Kun nämä kaksi sitten kohtasivat, alkoi tarinoiden kerronta, yhdessä kokkaaminen, ystävien kestitseminen italialaittain ja pikkuhiljaa myös ajatus yhteisestä ”lapsesta”. Kirjasta, johon voitaisiin kerätä Vittorion suvun ihania toscanalaisia reseptejä kaikkien suomalaiskokkienkin toteutettaviksi.

Tässä se nyt on kädessäsi: kymmeniä hupaisia, liikuttavia ja surullisiakin tarinoita, vanhojen albumien aarteita, juttuja italialaisista tavoista ja tottumuksista sekä lähes 70 reseptiä herkullisine ruokakuvineen. Kaikki ohjeet pohjautuvat Toscanassa nautittuihin ruokakokemuksiin, aina keskiajalta näihin päiviin asti. Mikä parasta, joka ikinen ohje onnistuu varmasti lähikaupan aineksista.

Vittorio Giannini on sukujuuriltaan vahvasti toscanalainen, mutta nyt jo enemmän kuin toinen jalka juurtuneena Suomen maaperään. Vittorion pitkä työkokemus matkailualalta, antiikin ja perinteiden saralta luo mielenkiintoisen taustan kirjan historian tarinoille. Pitkään ruokalehtien ja -kirjojen maailmassa työskennellyt Marita Joutjärvi ei puolestaan päästä käsistään keskeneräisiä ohjeita. Hurmaavien ruokakuvien kameratyön takana on valokuvaaja Satu Nystöm ja näyttävästä taitosta vastaa graafikko Nea Ivars.

Käykää peremmälle, kuunnelkaa tarinoita, astukaa keittiön kautta pöytään ja nauttikaa!
Buon appetito!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Toscana - Herkullista ruokaa ja tarinoita

 
www.readme.fi