Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Minecraft - Mestarirakentaja


Miller, Megan

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 05.2017
ISBN: 9789523213487
Sivuja: 128
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Kattava opas opettaa luomaan upeita rakennelmia Minecrafissa!

Minecraft – Mestarirakentajan avulla opit rakentamaan hienoja rakennelmia, kuten vedenalaisen talon, ilmalaivan ja puolustusmuurilla varustetun linnan!

Kirjan ohjeiden avulla opit myös • Löytämään parhaat rakennuspaikat • Valitsemaan haluamasi rakennustyylin • Aloittamaan rakentamisen perustuksista ja seinistä • Kehittymään maisemointiekspertiksiJa paljon muuta!

Minecraft – Mestarirakentaja tarjoaa runsaasti vinkkejä ja ohjeita kaikentyyppisten rakennusten suunnitteluun. Kirja näyttää, miten mestarirakentajat suunnittelevat suurenmoiset rakennelmansa realistisine kattoineen ja sakaroituine linnanmuureineen. Seuraamalla kirjan seikkaperäisiä, kuvitettuja ohjeita sinäkin voit rakentaa tyylikkäitä linnoja, koteja ja maatiloja sekä lisätä koristus- ja maisemointiyksityiskohtia, jotka herättävät luomuksesi henkiin.

Megan Miller on pelannut videopelejä Castle Wolfensteinin ja Asteroidsin ajoista saakka. Minecraftin alkuajoista lähtien hän on ”lentänyt sikojen selässä”, heitellyt äärensilmiä tukikohtia etsien, rakentanut sokeriruokopyramideja ja kehittänyt viekkaita tapoja tappaa hirviöitä tulematta itse tapetuksi.

Suunnittele!Koristele!Rakenna!Vinkkejä ja temppuja joita muut oppaat eivät opeta!
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Minecraft - Mestarirakentaja

 
www.readme.fi