Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

F2 - Jalkapallon maailma - Pelaa kuin ammattilaiset


The F2 Freestylers

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 03.2017
ISBN: 9789523214040
Sivuja: 176
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Pelaa jalkapalloa kuin ammattilainen. Oppaanasi ovat F2, freestyle-jalkapalloilijat ja YouTuben suurin jalkapalloilmiö.

”F2 on uskomaton – heidän temppunsa eivät ole mahdollisia!” – Pelé

Me olemme F2, ja tämä on meidän Jalkapalloilun maailmamme. Paljastamme kirjassa maailman mahtavimpien jalkapalloilijoiden suurimmat salaisuudet. Haluatko kikkailla kuten Neymar? Potkaista vapaapotkuja kuin Ronaldo? Kuljettaa ja harhautella kuin Messi? Me näytämme miten se käy.

Olemme matkanneet ympäri maailmaa ja tavanneet suurimpia tähtiä kuten Gareth Balen, Ronaldinhon, Mesut Özilin, Pelén ja Steven Gerrardin. Nyt me kerromme seikkaperäisesti millaisia he oikeasti ovat ja miten he kehittivät taitonsa muita paremmalle tasolle.

Kerromme sinulle myös, miten meistä, ammattiurasta haaveilleista jalkapalloilijoista, tuli yli 10 miljoonan seuraajan YouTube-supertähtiä. Haluatko tietää, miten päästä tähdeksi sosiaalisessa mediassa? Sekin käy ilmi kirjan sivuilta.

• F2-freestyle-jalkapalloilijat ovat alallaan YouTuben katsotuimpia. Heidän sisältöään tilaa miltei neljä miljoonaa käyttäjää
• Jeremy ja Billy ovat myös Twitterin seuratuimpia freestyle-jalkapalloilijoita. Heillä on lähes 200 000 seuraajaa
• F2:lla on erittäin hyvät verkostot jalkapalloilun maailmassa. Heillä on yhteydet moneen koko maailman tuntemaan supertähteen kuten Neymar, Messi ja Ronaldo
• Heidän Facebook-sivullaan on keskimäärin 1,3 miljoonaa katsojaa

F2 – Billy Wingrove ja Jeremy Lynch – ovat YouTuben suurin jalkapalloilmiö. Heidän viihdyttävissä videoissaan yhdistyvät pallonkäsittelytaidot ja tarinaniskentä, ja videoilla on yhteensä yli miljardi katselukertaa. He ovat esiintyneet FIFA:n Kultainen pallo -gaalassa, esitelleet nerokkaasti koordinoituja kuvioitaan Valioliigan ottelujen alkuohjelmana ja tehneet yhteistyötä supertähtien kuten Lionel Messin, Cristiano Ronaldon ja Neymarin kanssa. F2 on matkustanut ympäri maailmaa ja lumonnut fanit omaleimaisella rohkealla jalkapallokikkailullaan.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» F2 - Jalkapallon maailma - Pelaa kuin ammattilaiset

 
www.readme.fi