Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

KÖKSÄ! - Simppeliä herkkuruokaa


Dahlgren, Mathias

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 07.2017
ISBN: 9789523214477
Sivuja: 230
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Unohda koulun köksäntunnit! Nyt sinulla on mah-dollisuus oppia kotitaloutta Mathias Dahlgrenin tapaan. Köksä on tarkoitettu aikuisille, ja Mathias Dahlgrenin oppien myötä ruoanlaitto on hauskem-paa ja helpompaa – ja ruoka maistuu paremmalle.

Mathias Dahlgren on tähtikokki, joka on tullut kuu-luisaksi yksinkertaisen tyylikkäistä ruokalajeista fine dining -ympäristössä, mutta myös arkiruokien valmis-tus onnistuu häneltä näppärästi. Hän tietää, millaiset ruoat sopivat kotona laitettaviksi, millaisia työmenetel-miä tulee käyttää, miten hyvät ruokalajit suunnitellaan, valmistellaan, yhdistetään, maustetaan ja valmistetaan herkullisista raaka-aineista. Sen lisäksi hän osaa pyöräyttää keiton jos toisenkin vaatimattomista raaka-aineista.

Kirjassa on neljä lukua – 20 minuuttia, 40 minuuttia, 120 minuuttia tai enemmän ja Makeaa kotikeittiöön. Ensimmäiseen lukuun on kerätty nopeasti valmistuvia, mutta hyvin rakennettuja aterioita. Toisessa luvussa on päivällisreseptien ja helppojen jälkiruokien yhdistelmiä sellaisille päiville, kun aikaa on vähän enemmän. Kolmas luku, 120 minuuttia tai enemmän, sisältää perusreseptejä ja haudutettavia ruokia. Niiden avulla saa hankituksi itselleen paineettomia arkipäiviä lieden äärellä. Makeaa kotikeittiöön -luku on omistettu hel-poille leivonnaisille.

»Synnyin vuonna 1969 ja kasvoin maalaistalossa Storlidenissä, kaksikymmentä kilometriä Uumajasta. Minulla on pienestä saakka ollut jollakin tavalla lähei-nen suhde ruokaan. Olen aina pitänyt syömisestä ja tulen edelleenkin yhtä iloiseksi, kun ruoka maistuu hyvälle – ja yhtä tyytymättömäksi, kun se ei maistu.Olin hädin tuskin vieraillut ravintolassa ennen kuin viisi-toistavuotiaana aloin kulkea niissä henkilökunnan sisäänkäynnin kautta. Keittiössä työskenteleminen tun-tui hauskalta. Kokintakin pukeminen ensi kertaa sai aikaan aivan erityisen tunteen. Se tuntuu muuten edelleen erityiseltä.

Nyt olen työskennellyt kokkina kolmenkymmenen vuo-den ajan ja johtanut erilaisia omistamiani ravintoloita vuodesta 1994. Vuonna 1997 voitin 20-vuotiaana Bocuse d’Or -kokkikilpailun muutamalla todella moni-mutkaisella ruokalajilla. Itse syön ja valmistan mielui-ten sellaisia ruokia, jotka ovat kaikkea muuta kuin monimutkaisia. Kun ruoka on hyvää, tulen hyvälle tuu-lelle – kun ruoka ei ole hyvää, muutun hieman happa-maksi. Niin suoraviivainen ihminen minä olen!«- Mathias Dahlgren
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» KÖKSÄ! - Simppeliä herkkuruokaa

 
www.readme.fi