Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Jamie Oliver - Juhlaruoka - Keittokirja


Oliver, Jamie

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 08.2017
ISBN: 9789523214552
Sivuja: 406
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Yli 400-sivuinen ilotulitus Jamie Oliverilta!

Juhlaruokaa-keittokirja on huipentuma, johon olen koonnut seitsemäntoista vuoden ajan täydelliseksi hiomiani loistoreseptejä.

Se sisältää myös niksejä ja vinkkejä, jotka toimivat takuuvarmasti kotikeittiössä jokaisella yrittämällä. Kirjoitan jouluisen kirjan vain kerran, joten olen pitänyt huolta siitä, että se on huippuunsa huoliteltu.Minulle olisi suuri kunnia, jos kirjastani tulisi osa juhla-valmistelujanne – jos se tukisi, vahvistaisi ja ohjaisi teitä todella herkullisen juhlan äärelle. Toivon, että käännytte kirjani puoleen vuosi vuoden jälkeen. Minä ja perheeni toivotamme teille hyviä juhlia.- Jamie Oliver

Jamie Oliver on maailmanlaajuinen ilmiö ruoka- ja kampanjointisaralla. Hän on seitsemäntoistavuotisen TV- ja kustannusuransa aikana inspiroinut miljoonia ihmisiä kokkaamaan alusta asti itse ja nauttimaan tuo-retta herkullista ruokaa. Hyväntekeväisyyssäätiö Jamie Oliver Food Foundation tekee paljon työtä edistääk-seen jatkuvalla syötöllä maailmanlaajuista Food Revolution -kampanjaa, jossa ihmisten terveyttä sekä hyvinvointia parannetaan ruoan avulla.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Jamie Oliver - Juhlaruoka - Keittokirja

 
www.readme.fi