Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Hold’em Pokeri – Pelaa kuin ammattilainen


Harrington, Dan, Robertie, Bill

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 05.2006
ISBN: 9789525592795
Kieli: Suomi
Sivuja: 400
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Julkaisumaa: Suomi

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Pokeri-lehti 3/2006

"On vaikea määritellä mikä yksittäinen teko tai ilmiö on vaikuttanut Suomessa eniten pokeribuumin syntyyn. ... Joka tapauksessa
Readme.fi:n kustantaman amerikkalaisten Dan Harringtonin ja Bill Robertien kirjoittaman kolmiosaisen kirjasarjan ensimmäisen
osan ”Hold’em Pokeri – Pelaa kuin ammattilainen” tulo markkinoille kuuluu myös yhtenä suomalaisen pokerin historian merkkitekoihin.
Harringtonin kirja on lähestulkoon täydellinen. Hän käy kirjassa läpi turnauspelaamisen kaikki osa-alueet sekä live- että Internet-pelissä.
Jokaiseen kappaleeseen liittyy lukuisasti mielenkiintoisia ja hyviä teemaan kuuluvia harjoituksia, jotka tekevät kirjasta helppolukuisen ja
suorastaan ahmittavan. Kirja on niin hyvä, että uskomme jokaisen sen lukijan parantavan peliään omaksuttuaan kirjoittajien esittämät asiat."Pokeri on saanut koko maailman valtaansa. Mutta kyse ei ole mistä tahansa pokerin muodosta, vaan No-Limit Hold'emista, pokeriturnausten pääpelistä ja Internetin suosituimmasta pokeripelistä.

Televisioitujen turnausten ansiosta tuhannet uudet pelaajat haluavat saada nyt osansa pokerikunniasta. Hold’em Pokeri – Pelaa kuin ammattilainen vie sinut pelin niille alueille, joita kamerat eivät tavoita – taktiikoihin, joita tarvitset selvittääksesi tiesi läpi satojen ja toisinaan tuhansien jakojen aina finaalipöytään saakka.

Dan Harringtonin hienostuneet ja hyväksi havaitut strategiat keskittyvät siihen, mitä No-Limit Hold'em -turnauksen alku- ja keskivaiheista selviytyminen vaatii. Huippupelaajat ympäri maapalloa käyttävät näitä menetelmiä kerta kerran jälkeen päästäkseen finaalipöytiin. Yksi maailman menestyksekkäimmistä No-Limit Hold'emin pelaajista opettaa tässä kirjassa, miten muuntelet pelityyliäsi, optimoit panostuskuvioitasi, analysoit käsiä, reagoit vastakorotukseen, pelaat mahdollisimman suurten rahojen voittamiseksi, reagoit huonoon korttiin ja paljon muuta.

Dan Harrington voitti kultaisen rannerenkaan ja maailmanmestarin tittelin 10 000 dollarin No-Limit Hold'em -turnauksessa vuoden 1995 World Series of Poker -tapahtumassa. Hän oli ainoa pelaaja, joka pääsi finaalipöytään vuosina 2003 (osanottajia 839) ja 2004 (osanottajia 2576) – tämä on asiantuntijoiden mukaan suurin saavutus WSOP-turnauksen historiassa. Harrington on kirjoittanut tämän kirjan yhdessä kaksinkertaisen Backgammonin maailmanmestarin Bill Robertien kanssa pelaajille, jotka haluavat voittaa... ja jotka haluavat voittaa suuria summia.

• No-Limit Hold'emin perusteet
• Pelityylit ja aloitusvaatimukset
• Pöydän lukeminen
• Pottikertoimet ja käden analysointi
• Panostaminen ennen floppia
• Panostaminen flopin jälkeen
• Panostaminen neljännen ja viidennen kortin jälkeen
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Hold’em Pokeri – Pelaa kuin ammattilainen

 
www.readme.fi