Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Tuloksia ratkaisujen myyntiin


Joki-Korpela, Eero, Roune, Timo

Kustantaja: readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 15.02.2008
ISBN: 9789525655926
Kieli: Suomi
Sivuja: 250
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Tuloksia ratkaisujen myyntiin -kirja on Business to Business (B2B) ratkaisumyynnin ammattilaisten kirjoittama ratkaisumyynnin ammattilaisille ja niille jotka haluavat sellaiseksi kehittyä.

Alati muuttuva kilpailukenttä ja asiakastarpeet edellyttävät menestyviltä yrityksiltä yhä luovempia, mutta samalla monimutkaisempia projektiratkaisujen toimituskokonaisuuksia. Myyjältä vaaditaan taitoja yhdistellä edustamansa yrityksen ydinvoimavaroja alihankintaverkostojen ja yhteistyöyritysten osaamiseen, joista muodostuu asiakastoiveet ylittävä ja toimittajalle kannattava ratkaisu.

Ratkaisujen myyjä ei ole edustamansa yrityksen johtoryhmän jäsen, mutta tehtävässään hän on se avain- ja takuuhenkilö asiakaskuntaan, joka toteuttaa konkreettisimmin yritysjohdon hahmottelemia visioita ja strategioita. Ratkaisumyyjä toimii keskipisteessä, missä mitataan päivittäin toimittajayrityksen ratkaisu- ja markkinointistrategioitten ja asiakassegmentoinnin hyvyys ja
kilpailukyky ja myyjän oma ammatillinen taito.

Ilman merkittävää organisaatiostatusta ratkaisujen myyjä kehittää usein asiakasyrityksille miljoonaluokan projektiratkaisuja, joitten tuottamia hyötyjä ja strategisia valintoja hänen odotetaan argumentoivan asiakasyrityksen päätöksentekijöille ja ylimmälle johdolle näiden käyttämin termein ja pitkän aikavälin kannattavuuskäsittein.

Tähän haasteelliseen ja moniulotteiseen toimintaympäristöön Tuloksia ratkaisujen myyntiin - kirja avaa yritysjohdolle näkymän myyjän reaalimaailmaan. Kokeneille ratkaisumyynnin ammattilaisille ja projektipäälliköille kirja asettaa haasteen katsoa vakiintuneita rutiineitaan uutta luovalla tavalla ja haasteen kehittää edelleen taitojaan alan parhaitten tasolle myyntitiiminsä ja projektiryhmänsä vetäjinä. Juniorimyyjälle kirja tarjoaa prosessikehyksen ja vähimmän byrokratian, käytännönläheiset ratkaisumyyjän mallityökalut.

Kirjoittajien kokemus ja tuloksellinen ura projektiratkaisujen myynnin ammattilaisina globaalissa toimintaympäristössä on käytettävyystakuuna kirjan sanoman toimivuudesta.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Tuloksia ratkaisujen myyntiin

 
www.readme.fi