Tulossa

321 elämystä suomessa - kerran elämässä

Antti Helin, Ville Palonen

35,00 
ISBN

9789523733398

Kirjailija

Antti Helin, Ville Palonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

Helmikuu 2022

Sivumäärä

400

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Mikä on Suomen paras saari? Mistä löytyy Suomen erikoisin kirkko, entä hämmästyttävin patsas? Mikä kaupunki käy vetyvoimalla ja mistä löytyy maan paras ruisleipä? Mikä on Suomen paras kylä, entä kiehtovin autiokaupunki? Mitkä ovat Suomen pyhimmät paikat? Kuinka syvä on Lapin helvetti?

321 elämystä Suomessa – Kerran elämässä on matkailutoimittaja Antti Helinin ja kuvajournalisti Ville Palosen rakkaudenosoitus kotimaalle.

Suositun Kerranelamassa.fi -sivuston Suomi-oppaaseen pohjautuva teos paljastaa kotimaan upeimmat ja ainutlaatuisimmat elämykset. Tämän teoksen myötä kenellekään ei jää epäselväksi, kuinka kiehtova matkailumaa Suomi on.

Kuuluisimpien kohteiden ohella huomiota saavat myös tuntemattomammat mutta yhtä lailla kiinnostavat kohteet. Pohjois-Karjalassa voi edelleen istahtaa Lönnrotin petäjän varjoon, jossa Kalevalan-kokoaja kuunteli runonlaulajan tarinoita ja Savossa käydä Lepikon torpassa todistamassa, millaista huijausta on tarina Kekkosen syntymisestä vaatimattomaan savupirttiin.
Ja kun oikein silmin katselee, kotimaassa voi matkustaa koko maailman ympäri. Oppaan avulla löydät niin Suomen Uluru-kiven kuin Stonehengenkin. Ja jos iskee oikein galaktinen kaukokaipuu, voi kotimaassa matkustaa myös Tähtien sodan maisemiin Tatooine-planeetalle.
Antti Helin on kirjoittanut aiemmin suositut matkaoppaat Prahasta ja Thaimaasta, ja kuvajournalisti Ville Palonen on kiertänyt maailman eksoottisimmissa kohteissa. Tämän teoksen tekemisestä he ovat haaveilleet vuosikausia.