Paikanvaraus
Tulossa

Isoäidin parhaat reseptit - Kodin keittokirja - uusi laajennettu

Sari Spåra

38,00 
ISBN

9789523734517

Kirjailija

Sari Spåra

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2022

Sivumäärä

700

Esittely

Kirjan kolmas laajennettu painos sisältää nyt mm. Isoäidin parhaat keittiöniksit ja runsaasti lisää reseptejä!

Isoäidin parhaat reseptit on mahtava reseptikokoelma, josta löytyy tarjoiluideoita niin arki- kuin juhlapöytään. Yli 250 reseptin joukossa on maistuvia liha-, kala- ja kasvisruokia, ihania jälkiruokia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kirjassa on mukana myös rakastetuimmat jouluklassikkoreseptit, joiden avulla vietät taas ihania lapsuuden jouluja. Isoäidin parhaat reseptit ovat nostalgisia, hyvän mielen reseptejä.

Kirja kokoaa yhteen rakastetuimmat, ja jo ehkä reseptivihkon sivuilta haalistuneet ruoka- ja leivonnaisreseptit. Isoäitien reseptit on käännetty nykykielelle ja ovat siten helppoja toteuttaa ja
raaka-aineetkin tuikitavallisia. Monelta löytyy isoäidin vanha, kulunutkin keittokirja, josta isoäiti tapasi leipoa. Nämä kirjat on painettu kauan sitten, aikana jolloin keittokirjoissa ei ollut vielä oikeastaan lainkaan kuvia. Isoäidin parhaat reseptit -kirjassa on jokaisessa reseptissä kuva. On mukavaa, kun lopputuloksen voi nähdä ja kauniit kuvat houkuttelevat kokeilemaan uutta reseptiä. Kirja henkii isoäidin keittiön salaisuuksia.