Varastossa

Koko perheen vegaaninen välipalakirja - Riemukkaan arjen reseptit

Aino Sihtola ja Noora Laine-Muller

38,00 
ISBN

9789523733480

Kirjailija

Aino Sihtola ja Noora Laine-Muller

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

Tammikuu 2022

Sivumäärä

250

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Koko perheen vegaaninen välipalakirja on kokoelma riemukkaan arjen reseptejä. Kirjasta löydät 85 ravintorikasta, värikästä ja helppoa reseptiä aina suolaisista välipaloista makeisiin herkkuihin ja smoothieoppaasta puurobuffettiin. Nämä välipalat sopivat mainiosti piristämään niin arkea kuin juhlaakin. Resepteissä käytetään palkokasveja ja vihanneksia uusilla, mielenkiintoisilla tavoilla.

Laajan reseptivalikoiman lisäksi löydät kirjasta vinkkejä vegaanisen ruokavalion toteuttamiseen lasten kanssa. Välipalat on suunniteltu erityisesti lasten makunystyröitä ajatellen, mutta niitä yhtään väheksymättä. Kauniit kuvat, ruokien hauska esillepano ja simppelit ohjeet rohkaisevat kokeilemaan uutta. Näistä resepteistä löytää lempivälipalansa ihan jokainen!

Kirjan luojat Aino Sihtola ja Noora Laine-Müller ovat ruoanlaiton, ravitsemuksen ja reseptiikan ammattilaisia. Heidän kodeistaan löytyy tiukkaakin tiukempi makuraati, jonka kautta kirjan jokainen resepti on kulkenut. Voit siis luottaa siihen, että näiden reseptien myötä ravintoaineet päätyvät aina vatsaan asti. Aino on koulutukseltaan restonomi ja tekee päivätyökseen ruokaa 300 koululaiselle. Hän kehitellyt vegaanisia reseptejä jo useamman vuoden ja pitää vegaanista ruokablogia. Noora on niin ikään koulutukseltaan restonomi. Hän uppoutui vegaanisen ruoan maailmaan opiskellessaan vegaanisen ravitsemuksen valmentajaksi. Ainon kauniit kuvat ja Nooran laaja tietämys vegaanisesta ravitsemuksesta kruunaavat tämän reseptikirjan.

Kaikki kirjan reseptit ovat vegaanisia ja monet myös gluteenittomia. Kirjaa ei ole kuitenkaan tarkoitettu vain vegaaneille, vaan aivan jokaiselle joka kaipaa väriä ja iloa arkeen. Kirjan välipalat ovat ravintoarvoiltaan erinomaisia, jonka ansiosta niitä voi syödä vaikka aamiaiseksi tai lounaaksi.