Varastossa

Makuparit

Sami Tallberg

38,00 
ISBN

9789522208156

Kirjailija

Sami Tallberg

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

tammikuu 2017

Sivumäärä

360

Paino 1340 g
Mitat 257 × 200 × 30 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Tämä kirja on helposti omaksuttava tietopaketti kotimaisista raaka-aineista ja niiden yhdistämisestä. 12 kausimenua ajankohdan parhaista raaka-aineista! Omaleimaisimmat ainekset tulevat Suomen luonnosta. Kun hyödynnät niitä puutarhojen ja peltojen sadon, eettisesti tuotetun lihan, kotoisten maitotuotteiden ja villikalojen kanssa, riistasta puhumattakaan, on käsissäsi runsas kirjo maailmanluokan aineksia. Kun lisäät annokseen villin luonnon elementin – reilusti villiyrttejä salaattina, mausteeksi Lapin aromaattisen kasvin, kotimaista hunajaa, luonnonmarjoja, villisieniä tai vaikkapa mehiläisten keräämää siitepölyä, luot luonteikasta, ravinteikasta ja terveellistä suomalaista kausiruokaa parhaimmillaan. Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta merkittävissä ravintoloissa ympäri maailmaa sekä toiminut suomalaisen ruokakulttuurin lähettiläänä kymmenissä maissa. Kaikkialla suomalainen ruoka on otettu vastaan raivokkain aplodein ja uteliaan hämmästyneenä. Tallberg on nostanut esiin Suomen puhtaan luonnon raaka-aineiden mahdollisuudet ja luonut uudella tavalla suomalaista ruokakulttuuria. Tästä tunnustuksena hänelle myönnettiin Suomi-palkinto vuonna 2012. Makuparit haastaa sinut edelleen kehittämään suomalaista ruokakulttuuria monipuolisista raaka-aineistamme ja tarjoaa inspiraatiota niiden rohkeaan käyttöön ja välillä yllättäviinkin yhdistelmiin