Tulossa

Nollasta sataan kuudessa kuukaudessa

Janne Ohtonen

35,00 
ISBN

9789523731806

Kirjailija

Janne Ohtonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2021

Sivumäärä

350

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Jos kuolisit huomenna, minkä asioiden tekemättä jättäminen kaduttaisi sinua eniten? Harva katuisi saavuttamiaan asioita, vaan ennemminkin niitä, jotka jäivät tekemättä. Oletko sinä tänään paras mahdollinen versio itsestäsi?

Nollasta sataan kuudessa kuukaudessa menee suoraan tämän asian ytimeen: miten voit voittaa itsesi ja toteuttaa unelmasi. Kirjan käytännönläheinen lähestymistapa hyödyntää tiedettä, psykologiaa, muiden kokemuksia sekä viimeisimpiä tutkimuksia. NOLLASTA on lyhenne sanoista, jotka rakentavat kehittymisellesi kestävän pohjan ja SATAAN antaa konkreettiset askeleet perille pääsemiseksi.

”Ensimmäinen ja suurin voitto on valloittaa itsesi.”
-Platon

Kirjailija Janne Ohtonen on muun muassa Filosofian Tohtori, Johtaja, Sukelluskouluttaja, Englantilainen Lordi, Aviomies, Isä, Tiskijukka, Ultramaratonjuoksija, Työkaveri, Uskovainen, Kirjailija, Kuumilla hiilillä kävelijä, Laskuvarjohyppääjä, Jääkäri, Valokuvaaja, Sijoittaja, Kuvataiteilija, Koodari, Bloggaaja, Yrittäjä ja Palvelija. Hän on toteuttanut näiden ohjeiden avulla unelmansa ja niin voit sinäkin!