-71%

Varastossa

Olutkeittokirja

10,00  35,00 
ISBN

9789522205650

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Sivumäärä

200

Paino 724 g
Mitat 257 × 199 × 20 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suomalaisen oluen tie turmiolan tommin, kieltolain ja savuisten kapakoiden läpi, salonkikelpoiseksi ruokajuomaksi ei ole ollut aivan yksioikoinen. Jo pelkkä mielikuva vaani olutta pöydän kulmalla pitkään. Ehkä siksi meille suomalaisille, joille viljavat ohrapellot ovat luonnollinen käsite, on olut saapunut ruokapöytään vasta näinä päivinä, muutenkin kuin makkaran kanssa saunan jälkeen ja jouluna kinkun kaverina. Olut on osa suomalaisuutta ja Suomalainen ruoka on osa kulttuuriamme ja kansallista identiteettiämme. Olut Keittokirja on ensimmäinen Suomalainen ruokakirja, joka yhdistää oluen ja ruoan uudella raikkaalla tavalla pöydässä ruokajuomana ja keittiössä yhtenä valmistus raakaaineena. Helposti toteutettavia reseptejä kirja sisältää lähes 80 ottaen huomioon vuodenaikojen vaihtelun suomat erikoisuudet ja perinteet. Kirjan toteuttavat kotimaisen lähi, luomu ja pientuotannon esitaistelija ja puolestapuhuja Markus Maulavirta ja Savonlinnalaisen Panimoravintola Huvilan ravintoloitsija ja käsityöoluen tuotannosta vastaava olutmestari Jussi Hukkanen.