-57%

Varasto loppu

Organica - Superruokaa maasta lautaselle

Hägglund, Marcel - Kantele, Sampo - Toivanen, Toni

15,00  35,00 
ISBN

9789523213685

Kirjailija

Hägglund, Marcel – Kantele, Sampo – Toivanen, Toni

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

tammikuu 2017

Sivumäärä

280

Paino 760 g
Mitat 247 × 170 × 25 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Foodpunk Organica. Vuoden 2016 ruokakirja, joka tekee Sinusta kolmen tähden kotikokin! Villimpää ja puhtaampaa luomua kotimaisista raaka-aineista. Janoatko uusia makuja? Helppoja, herkullisia ja toimivia reseptejä? Kiinnostaako terveellisempi ja ekologisesti kestävä ruoka tai miten tähtiravintoloiden annokset syntyvät? Haluamme jakaa ravintolakeittiöissä ja kauhan varressa kokemaamme ”Foodpunk Organica” e-kirjan muodossa. Kirjassa kohtaavat kotimaiset raaka-aineet ja intohimo luonnollista ruokaa kohtaan. Sisällöstä vastaa pieni joukko osaajia, jotka uskovat niin kirjan sisällön kuin ateriankin olevan jaettuna hauskempi, antoisampi ja sosiaalisempi kokemus. Kirja käsittelee meille tärkeitä teemoja, kuten korkealaatuista, puhdasta ja kauteen sidottua orgaanista lähiruokaa ja villiruokaa. Avaamme tulevaisuuden ruokanäkymiä ja valotamme tietä uuteen asennemaailmaan ja parempiin ravintotottumuksiin. Saat paljon helppoja reseptejä, näppäriä vinkkejä sekä opastusta mm. villiyrttien kiehtovaan maailmaan. Opit kokkaamaan kanssamme parempaa ruokaa ja tekemään vaikutuksen keittotaidoillasi. Me haluamme tarjota kunnon sisältöä kirjan jokaisella sivulla. Ruokimme mielikuvitusta ja tiedonnälkäisiä foodieita. Jaamme huippu-ravintoloiden oivalluksia kastikkeiden teosta fermentointiin. Unohtamatta hyvinvointia – tarjoamme yksinkertaisen ja toimivan avaimet käteen -ratkaisun parempaan oloon ja painonhallintaan. Kanssamme opit myös luomaan kasvimaallesi ravin-teikkaan maaperän ja sitä kautta viljelemään superruokaa. Tästä kirjan luvusta olemme erityisen ylpeitä. Tiimissämme on mukana osaajia ravintolamaailman huipulta, ydinjoukossa Sampo Kantele (keittiömesta-ri/opettaja, ravintolakoulu Perho), Toni Toivanen (chef de partie, ravintola Noma, Tanska) ja Marcel Hägglund (ruokakirjailija / valokuvaaja / ex-keittiömestari). Panoksensa ovat antaneet myös ravitsemuksen ja villiruuan asiantuntijat. Kirjaa koristaa Sami Takaraution ja Henrik Lundin upeat luontokuvat.