Varastossa

Joogaa raskausaikaan - Ihme sisälläsi

Hanna-Mari Nieminen, Meri Mort

35,00 
ISBN

9789523730038

Kirjailija

Hanna-Mari Nieminen, Meri Mort

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2020

Sivumäärä

160

Paino 1280 g
Mitat 257 × 210 × 32 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on kirja odottajalle.

Raskaus, synnytys ja äitiys ovat elämän suuria siirtymiä ja muutoskohtia. Lapsen lisäksi syntyvät myös äiti, perhe ja mahdollinen toinen vanhempi, ja ihmissuhteet ja identiteetit uudistuvat. Raskauden ja synnyttämisen prosessi on joka kerta uusi ja erilainen. Jooga on yksi keino muutoksen käsittelyyn, hyvinvoinnin lisäämiseen ja synnytykseen valmistautumiseen.

Raskausjooga vahvistaa odottajan kehoyhteyttä ja itseluottamusta. Tutkimusten mukaan raskausjooga tukee hyvinvointia monipuolisesti: monet fyysiset vaivat helpottavat ja stressi sekä kipukokemukset vähenevät. Lisäksi erityisesti hengitysharjoitukset opettavat rentoutumaan. Joogaharjoittelu on useimmiten turvallista myös riskiraskauksissa.

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi käy läpi raskauden vaiheet ja ohjaa miellyttävien ja turvallisten harjoitusten pariin. Harjoitukset koostuvat sekä fyysisistä liikkeistä että mielenrauhaa lisäävistä hengitys -ja mielikuvaharjoituksista, jotka yhdessä auttavat valmistautumaan synnytykseen ja äitiyden alkuun. Joogan voi aloittaa myös raskausaikana, vaikkei se ennalta tuttua olisikaan!