Varastossa

Kakkuruletti

Anna Jaatinen, Laura Nikola

38,00 
ISBN

9789523737181

Kirjailija

Anna Jaatinen, Laura Nikola

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2024

Sivumäärä

160

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kakkuruletti on kirja, jota jokainen kotileipuri on kaivannut. Tästä kirjasta löydät luottoreseptit kakkuun kuin kakkuun.

Ohjeet ovat helppoja, selkeitä ja keskenään yhdisteltävissä. Reseptit on mietitty niin, että mitoitukset toimivat kaikissa yhdistelmissä. Käytä mitä tahansa täytettä minkä tahansa pohjan kanssa! Kirja tarjoaa toimivat reseptit kakkupohjiin, -täytteisiin ja kuorrutteisiin, joilla syntyy herkulliset kakut kerta toisensa jälkeen.

Reseptejä yhdistelemällä ja varioimalla voit loihtia jopa satoja erilaisia kakkuja. Helpot reseptit ohjekuvineen antavat onnistumisen tunteita aloitteleville leipureille ja uusia ideoita kokeneille kakkutaiteilijoille. Miltä kuulostaisi kakkupohja, jonka tekemiseen tarvitset vain yhden kulhon ja vispilän? Entä ihana täytevaahto, joka syntyy kahdesta ainesosasta?

Yksittäisten reseptien lisäksi Anna ja Laura antavat kirjassaan ideoita valmiisiin kakkuihin ja omiin suosikkiyhdistelmiinsä sekä ohjeet niiden tekemiseen. He jakavat myös monipuolisesti vinkkejä kakkujen koristeluun ja ohjeita koristeiden tekemiseen. Makeiden kakkujen lisäksi kaksikko paljastaa salaisuutensa maailman parhaaseen voileipäkakkuun ja sen eri versioihin.

Mestarileipurit -tv-ohjelman voittaneet Anna ja Laura ovat itseoppineita leivonnan ammattilaisia, jotka suhtautuvat kakkuihin intohimoisesti ja tarkasti leikkimielisyyttä unohtamatta. Itse aloittelevina leipureina ja myöhemminkin he olisivat kaivanneet tällaista kirjaa jossa kaikki tarvittava löytyy vaivattomasti yksistä kansista.

Hyvillä ohjeilla upeaan ja herkulliseen lopputulokseen pääseminen voi olla myös helppoa. Nyt tästä pääsevät nauttimaan kaikki!