Varastossa

Keto kickstart - Keto reseptejä

Anni Sirviö, Fredu Sirviö, Risto Lahti

25,00 
ISBN

9789523218789

Kirjailija

Anni Sirviö, Fredu Sirviö, Risto Lahti

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

maaliskuu 2019

Sivumäärä

200

Paino 610 g
Mitat 217 × 150 × 27 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Keto Kickstart sopii sinulle jos haluat: • Aloittaa ketogeenisen ruokavalion • Pudottaa painoa nopeasti ja turvallisesti • Vähentää naposteluja ja ruokahalua • Päästä eroon aivosumusta • Saada enemmän energiaa päivääsi • Voida paremmin kuin koskaan ennen.

Ketogeeniseen ruokavalioon erikoistunut hyvinvointi-valmentaja Anni Sirviö, personal trainer ja ravintovaikuttaja Fredu Sirviö sekä maailmalla monessa huippuravintolassa työskennellyt ammattikokki Risto Lahti ovat loihtineet kovasti odotetun ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvan reseptikirjan täynnä herkullisia ja helppoja reseptejä arkeen.

Tämä reseptikirja opastaa inspiroivasti ketogeenisen ruoanlaiton pariin. Ketogeeninen ruokavalio on yksi tämän hetken suosituimmista ravintosuuntauksista ja tämä kirja on lähes pakollinen hankinta ketogeeniseen kotikeittiöön.

Kirjan resepteistä löydät niin helpot arkiruoat, kuin juhlaan sopivat herkut. Tämä kirja avaa aivan uuden makujen maailman, joka vie kielen mennessään.. Ketogeeninen ruokavalio johtaa ketoosiin. Ketoosi on luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee ketoosissa kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.

Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla.

Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia. Fredu on entinen ammattiurheilija, personaltrainer ja toinen suositun Keto Kickstart -valmennuksen vetäjistä.

Risto Lahti on ketogeeniseen ruoanlaittoon erikoistunut ammattikokki, joka on työskennellyt monissa huippu-ravintoloissa maailmalla. Risto on mm. työskennellyt Tomi Björkin palkitussa Australialaisessa Blanca ravintolassa. Viime vuosina Risto on erikoistunut ketogeeniseen ruoanlaittoon.