Varastossa

Työmies Matti Putkonen

Hellevi Pouta

36,00 
ISBN

9789523734364

Kirjailija

Hellevi Pouta

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

huhtikuu 2023

Sivumäärä

248

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Huippulobbari Matti Putkonen kertoo suoraviivaiseen tapaansa, mitä politiikan kentillä on viime vuosikymmeninä tapahtunut.

Matti Putkonen – kansalaisten asiamiehenä ja vaikuttajana vallan kabineteissa

Jos olet kovin herkkähipiäinen, tämän kirjan lukeminen saattaa aiheuttaa ärsytysoireita–ehkä järkyttääkin. Tämä kirja nimittäin kertoo huippulobbarina maineensa luoneesta Matti Putkosesta, jonka suoraviivainen tapa puhua ja toimia on niin ihastuttanut kuin vihastuttanutkin. Koko aikuisikänsä hän on ollut yhteiskunnallinen taustavaikuttaja.

Nyt hän kertoo, millaista meno oli herrojen saunailloissa ja miten hyvä veli -verkosto toimii. Miksi Timo Soinin ero pelasti perussuomalaiset? Miten Paavo Lipponen nousi valtaan? Miten Putkonen torppasi Esko Ahon kuningasidean ja oli pudottamassa Anneli Jäätteenmäkeä ja Heidi Hautalaa? Entä tappoiko Jorma Ollila Suomesta tv-tuotannon ja päättyivätkö Kemijoen irtouitot Paavo Väyrysen lapsuuden traumaan? Miksi Putkonen vastusti ympäristöministeriön perustamista ja ajoi Järvi-Suomen kanavointia? Miten hän oli mukana ihmeessä, jossa työnantajat ja työntekijät löysivät toisensa?