Varasto loppu

Alan mies - Venäjän salahankkeen kätyri

Tapio Saarelainen

17,90 
ISBN

9789523739031

Kirjailija

Tapio Saarelainen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Äänikirja

Julkaisukuukausi

toukokuu 2023

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kuuntele äänikirja: www.bookbeat.fi

Ivan Kuznetsovista, lapsena orpoutuneesta neu-vostoupseeriperheen pojasta, koulitaan äiti-Venäjän huomassa järjestelmällisesti Alan mies haastaviin tehtäviin: eliminoimaan haittatekijöitä tarkka-ampujana ja järjestelemään kansainvälistä asekauppaa sopiville intressipiireille.

Ivanin työsarka vaihtuu, kun isänmaa tarvitsee Alan miehen vaativaan ja aikakriittiseen operatiiviseen tehtävään. Vuonna 2000 hänet komennetaan Suomeen rakennuttamaan tukikohta-alueita ja johtamaan ope-raatiota Pietarin Syndikaatin rahoituksella.

Kiinteistökaupan viriäminen Suomen haja-asutusalueilla ja uudisrakennusten kohoaminen muuttotappioiden tan-tereelle tuntuvat suomalaisista onnelliselta vastaukselta unelmiin – mutta kenen visiosta lopulta onkaan kyse, ja millaiseen kohtaloon tällä toiminnalla kivetään reittiä?

Kun Moskovassa mietityt rakennustoimenpiteet saadaan Suomessa päätökseen keväällä 2022, operaatiota aletaan viedä kohti lopullista päämääräänsä. Ivanille ja hänen esikunnalleen on varattu hyytävä tehtävä, josta he tulevat tietoisiksi vasta tuonnempana.

Kirjailija Tapio Saarelainen (s. 1966) tunnetaan talvisodan tarkka-ampuja Simo Häyhän elämän ja edesottamusten kirjallisesta dokumentoinnista. Saarelaisella on taustallaan mittava ura Puolustusvoimissa aseiden ja taistelijanjärjestelmien parissa tehdyssä tutkimustyössä. Myöhemmin hän on työskennellyt korkeakoulumaailmassa tutkimuksen ja opetuksen saroilla. Alan mies on Saarelaisen ensimmäinen fiktioteos.

SAATAVILLA MYÖS PAINETTUNA!