Varasto loppu

Eläimet - Koululaisen pikkujättiläinen

Dorling Kindersley

35,00 
ISBN

9789523730205

Kirjailija

Dorling Kindersley

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

heinäkuu 2020

Sivumäärä

304

Paino 1420 g
Mitat 284 × 224 × 25 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suurimmat, pienimmät, nopeimmat, sitkeimmät, oudoimmat eläimet … löydät ne kaikki tästä hakuteoksesta!

Haluatko tietää, mitä eläimet tekevät, miten ne syövät, missä ne asuvat ja minkälaista elämää ne viettävät ennen kasvamistaan aikuisiksi?

• Näe eläimet luonnollisessa ympäristössään ja seuraa niiden uskomattomia seikkailuja!• Minkälaista mahtaa olla yöaikaan saalistava pöllö? • Seuraa tuhansien gnuiden massamuuttoa ja pyydystä ruokaa nälkäisten vasarahaiden kanssa. • Eläinten elämä avautuu tämän innostavan kirjan sisällä.

Syvällä viidakossa, ylhäällä vuoristossa, napaseudun vesillä ja polttavissa autiomaissa, joka puolella upeaa planeettaamme kuhisee MILJOONITTAIN otuksia.

Kirjan avulla tutustut kunnolla kiinnostavimpiin niistä. Aloita matka tarkalla johdatuksella eläinten maailmaan. Eläinten luokittelu, peto- ja saaliseläimet, elinympäristöt ja elämänkaari ovat kaikki tutkiskelun kohteena. Eri osioissa tarkastellaan tärkeimpiä eläinryhmiä ja paljastetaan niiden hämmästyttävä elämä, sukupuut ja muu olennainen. Katso tuhannet osuvat ”muistikortit” sekä näyttävät valokuvat ja vangitsevat sivut, joilla vertaillaan pariakymmentä tietyn eläinryhmän jäsentä.