Varastossa

Harry Potter - Tylypahkan salaisuudet - Kelmien kartta

Warner Bros. Entertainment

35,00 
ISBN

9789523737006

Kirjailija

Warner Bros. Entertainment

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2024

Sivumäärä

64

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

TAIKASAUVAKYNÄN VALO PALJASTAA
NÄKYMÄTTÖMÄN KIRJOITUKSEN!

Tylypahkan linna koostuu lukemattomista torneista, käytävistä ja portaikoista, joissa oppilaiden on nopeasti opittava liikkumaan.

Ensimmäisenä koulupäivänään Harry ja Ron eksyivät linnassa ja myöhästyivät muodonmuutoksen oppitunnilta. Professori McGarmiwa ehdotti, että pojat muuntuisivat taskukelloiksi, jotta myöhästymisiltä jatkossa vältyttäisiin. Tuona hetkenä kelmien kartasta olisi tosiaan ollut hyötyä.

Lausu: ”Vannon pyhästi, että minulla on vain pahat mielessäni” ja paina taikasauvasi nappia, niin kelmien kartan salat paljastuvat!

Harry Potter-elokuvien ja kirjojen fanit ovat jo vuosien ajan ihailleet kelmien karttaa. Tylypahkan lumottu kartta nähtiin ensi kerran elokuvassa Harry Potter ja Azkabanin vanki. Tämä valloittava Tylypahkan salaisuuksista kertova opaskirja vie lukijansa takaisin elokuvien taikamaailmaan. Se sisältää neljä auki levitettävää sivua, joille on painettu osia kelmien kartasta. Kun kirja on ahmittu loppuun, on aika kokeilla valaisevaa taikasauvakynää – sen valo paljastaa karttasivuille piilotetut salaisuudet! Kirjan takaa löytyy myös tyhjää pergamenttipaperia, jolle voit piirtää oman taikakarttasi.

Kun kaikki on valmista, muistathan lausua: ”Ilkityö onnistui.”

UPEA HARRY POTTER -KIRJA!