Varastossa

Herkkävatsaisen keittokirja - Satokausiruokaa

Siiri Kinnari, Minna Kinnari, Elina Ovaskainen ja Tommi Tikka

35,00 
ISBN

9789523731301

Kirjailija

Siiri Kinnari, Minna Kinnari, Elina Ovaskainen ja Tommi Tikka

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2021

Sivumäärä

200

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Suosittu Herkkävatsaisen keittokirja saa jatkoa! Nyt keskitytään ruokaan satokausien mukaan ja raaka-aineet on valittu herkkävatsaisille sopiviksi. Satokauden tuotteita suosimalla ruuasta saa tuoretta, terveellistä, ekologista ja edullista.

Kirjan reseptit perustuvat FODMAP-ruokavalioon ja ne ovat gluteenittomia, maidottomia eivätkä sisällä punaista lihaa.

Uutuuskirjan 60 reseptin ideoinnista, ruokien tekemisestä ja testaamisesta sekä kuvaamisesta vastaa työryhmä Siiri Kinnari, Minna Kinnari, Elina Ovaskainen ja Tommi Tikka.

Ärtyvän suolen oireyhtymä on Suomessa yleinen vaiva. Sitä esiintyy arviolta ainakin yhdellä kymmenestä eli noin 500 000 suomalaisella. Näillä ihmisillä on myös perheet, joten kokkaaminen FODMAP-ruokavalion mukaan koskettaa valtavaa määrää ihmisiä. Harva perhe haluaa kokata arjessaan monia eri ruokia. FODMAPiin perustuvia reseptejä on vain vähän saatavilla, joten Herkkävatsaisen keittokirja tulee enemmän kuin tarpeeseen!