Varastossa

Homeopatia - opas luonnolliseen terveyteen

Katja Rikala, Satu Järvilehto

38,00 
ISBN

9789523737112

Kirjailija

Katja Rikala, Satu Järvilehto

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2024

Sivumäärä

552

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Homeopatia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka vahvistaa ja tasapainottaa elimistön omaa vastustuskykyä.

Kirja käsittelee homeopatian perusteet selkeästi ja kattavasti. Se sisältää runsaasti käytännön neuvoja akuutteihin terveyspulmiin, satoja lääkeainekuvauksia sekä ohjeet homeopaattisten lääkevalmisteiden käyttöön ja annosteluun. Kirja on tarkoitettu kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Kirjoittajat Satu Järvilehto ja Katja Rikala ovat Suomen homeopatian kärkinimiä, ja heillä on vankka kokemus homeopatiasta.

Satu Järvilehto on kokeneena homeopaattina hoitanut tuhansia asiakkaita. Hän opettaa homeopatiaa Tampereen homeopatiaopistossa. Satu on toiminut vuosia Suomen Homeopaatit ry:n hallituksessa ja Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n Suomen edustajana.

Katja Rikala on homeopaatti, akupunktiohoitaja ja vauvahieroja. Hänellä on vankka kokemus kokonaisvaltaisesta hoidosta ja homeopatiasta jo toisessa sukupolvessa. Katja on ollut aktiivisesti mukana Suomen Homeopaatit ry:n toiminnassa hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä. Tällä hetkellä Katja keskittyy vastaanoton pitämiseen, erikoisosaamisenaan lapsettomuus.

Uudistettu painos laajentaa tätä kattavaa teosta entisestään: mukana on kaksikymmentä uutta lääkeainekuvaa, kokonaan uusi luku lapsettomuudesta ja uudistettu homeopatian tutkimusta käsittelevä luku.