Varastossa

Hurmaava horta - 2023 laajennettu painos

Raija Kivimetsä

38,00 
ISBN

9789523735521

Kirjailija

Raija Kivimetsä

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

helmikuu 2023

Sivumäärä

304

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Myyntimenestyksen uusi laajennettu 3. painos!

Opas lähiluonnon herkkuihin ja rohtoihin. Tunnetko villin parsakaalin tai ihanan kevätherkun villiparsan? Joko käytät voikukannuppuja kapristen tapaan?

Lähiluonnossa ja omalla takapihalla kasvaa ekologista ja kestävää lähiruokaa, villiyrttejä eli hortaa, jonka hiilijalanjälki on uskomattoman pieni.Tämän innostavan kirjan avulla opit tunnistamaan, keräämään, käsittelemään, säilömään ja kokkaamaan sekä tutumpia kasveja nokkosesta voikukkaan että vähemmän tunnettuja villiyrttejä valkopeipistä jauhosavikkaan.

Saat myös yli 80 herkullista ruokaohjetta ja inspiraatiota omaan ruokavalioosi olitpa sitten sekasyöjä, kasvissyöjä, karppaaja tai raakailija.

Lisäksi saat uusia vaivattomia vinkkejä villiyrttien käyttöön niin ihonhoidossa kuin terveyden ylläpitäjänäkin.

Kirjan tekijä FM Raija Kivimetsä on terveystoimittaja, tietokirjailija, villiyrttikouluttaja ja kasvilääkinnän ammattilainen. Raija opettaa villivihannesten ilosanomaa niin noviiseille kuin ammattilaisille, vetää yrttimatkoja Välimerelle ja ylläpitää Suomen vanhinta ja suurinta villivihannessivustoa hortoilu.fi. Raija on kirjoittanut jo useita kirjoja villivihanneksista. Hänen esikoisteoksensa Villiinny villivihanneksiin ilmestyi vuonna 2005.