Varasto loppu

Hurmaavia asusteita - Neuletarinoita maakunnista

Hanne Piirainen, Jaana Jokela, Kati Inkinen

35,00 
ISBN

9789523734579

Kirjailija

Hanne Piirainen, Jaana Jokela, Kati Inkinen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2022

Sivumäärä

200

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Neulottuja asusteita höystettynä mielenkiintoisilla tarinoilla pitkin poikin suomea: Mikä oli Savukosken Samperi? Mitä löytyy muun muassa Kaskisista, Inarista, Räyringistä, Juuasta, Kolilta?
Mistä lähdetään, minne tullaan, missä oltiin?

Ohjeita löytyy usealle langan vahvuudelle eri tekniikoin, kevyesti ohjeen tarinaa mukaellen. Malleja tasapuolisesti sekä miehille että naisille. Lapasia, sormikkaita, kaulureita, huppuja, huiveja, sukkia, säärystimiä. Lämmintä, kaunista ja käytännöllistä.

Hanne on maalla asuva neulesuunnittelija. Hannen malleja on julkaistu useissa kirjoissa ja Kauneimmat Käsityöt -lehdessä sekä Jaanan kanssa yhteistyönä tehdyssä kirjassa Puikoilla Peltolassa – Hurmaavat Hameet Valloittavat Villahousut.

Jaana Jokela on kaupunkilainen, joka viihtyy myös maalla. Jaana hoitaa ohjeiden tarkistuksen kirjanpitäjän ammattinsa tarkkuudella.

Kati Inkinen on merta ja veneilyä rakastava kaupunkilainen. Kati on myös koeneulonut paljon eri suunnittelijoille. Kemioiden kohdattua liittyi tiimiin ja neulookin nyt suurimman osan tulevan kirjan mallineuleista.