Varasto loppu

Isäkirja

Ilkka Enkenberg, Markus Forsell

35,00 
ISBN

9789523730656

Kirjailija

Ilkka Enkenberg, Markus Forsell

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

lokakuu 2020

Sivumäärä

256

Paino 840 g
Mitat 206 × 149 × 38 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Isäkirja on kahden miehen rehellinen kuvaus siitä, millaista on olla isä.

Ilkka ja Markus kertovat hauskojen, karvaiden ja elämänmakuisten tositarinoiden avulla isän kokeman tunneskaalan ilosta raivoon ja pettymyksestä ylpeyteen. Kumpikin kirjoittajista kertoo rehellisesti ja jopa raadollisesti omista onnistumisistaan ja demoneistaan ja kommentoi toisen edesottamuksia ymmärryksen lasit silmillään.

Isäkirja on muutakin kuin hersyvää naurua ja liikuttavia hetkiä. Se on vertaistukea jo isiksi tulleille ja johdatus tulevaan isäksi aikovalle tai pian tulevalle. Lapsen toiselle vanhemmalle se on ainut-laatuinen ikkuna isän kokemukseen. Kirjan sarjakuvamainen ja leikittelevä kuvitus antaa lukijan pohtia isän tunnemaailmaa omakohtaisesti.

Ilkka Enkenberg on kolmen lapsen isä. Hän on tietokirjailija, tuottaja ja kouluttaja Tarina-akatemiassa, joka auttaa organisaatioita kertomaan faktoista kiinnostavasti.

Markus Forsell on kolmen lapsen isä. Vuoden Isä 2013 -palkinnon Markus sai toimittuaan kokemusasiantuntijana ja projektipäällikkönä Isänä työelämässä -projektissa. Isyyden teemasta Markus on kertonut mm. Pohjoismaisen Neuvoston julkaisemassa Nordic Dads -kirjassa (2019). Markus työskentelee terveydenhuoltoalalla palvelupäällikkönä.