Varasto loppu

Isoäidin parhaat reseptit - Kodin keittokirja - Uusi laajennettu painos

Sari Spåra

38,00 
ISBN

9789523730441

Kirjailija

Sari Spåra

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

kesäkuu 2020

Sivumäärä

500

Paino 1700 g
Mitat 258 × 210 × 42 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kirjan toinen laajennettu painos sisältää nyt mm. Isoäidin parhaat keittiöniksit!

Isoäidin parhaat reseptit on mahtava reseptikokoelma, josta löytyy tarjoi-luideoita niin arki- kuin juhlapöytään. Yli 200 reseptin joukossa on maistuvia liha-, kala- ja kasvisruokia, ihania jälkiruokia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.Kirjassa on mukana myös rakastetuimmat jouluklassikkoreseptit, joiden avulla vietät taas ihania lapsuuden jouluja.

Isoäidin parhaat reseptit ovat nostalgisia, hyvän mielen reseptejä. Kirja kokoaa yhteen rakastetuimmat, ja jo ehkä reseptivihkon sivuilta haalistuneet ruoka- ja leivonnaisreseptit. Isoäitien reseptit on käännetty nykykielelle ja ovat siten helppoja toteuttaa ja raaka-aineetkin tuiki tavallisia. Monelta löytyy isoäidin vanha, kulunutkin keittokirja, josta isoäiti tapasi leipoa. Nämä kirjat on painettu kauan sitten, aikana jolloin keittokirjoissa ei ollut vielä oikeastaan lainkaan kuvia.

Isoäidin parhaat reseptit- kirjassa on jokaisessa reseptissä kuva. On mukavaa, kun lopputuloksen voi nähdä ja kauniit kuvat houkuttelevat kokeilemaan uutta reseptiä. Kirja henkii isoäidin keittiön salaisuuksia.