Varasto loppu

Kalastajan tärpit - Onnistu kalastuksessa paremmin, Kalastajan Kanavan vinkit

Anne-Maarit Sepling, Jyri Kuusisalo, Kalastajan Kanava

35,00 
ISBN

9789523731967

Kirjailija

Anne-Maarit Sepling, Jyri Kuusisalo, Kalastajan Kanava

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

kesäkuu 2022

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Näihin kansiin on kasattu Kalastajan Kanavan tiivis tietopaketti jokaiselle kalastuksen harrastajalle. Kirja kattaa kalastusvinkkejä kotimaan yleisimpien saaliskalojen, ahvenen, kuhan ja hauen, jallittamiseksi. Opus sisältää vinkkejä ottipaikkojen löytämiseen ja konkreettisia neuvoja eri kalastustekniikoihin.

Saat myös vinkkejä, miten valita sopivat välineet eri kalastusmuotoihin – millainen kela, vapa, mikä siimat sekä paksuudet mihinkin, mitä vieheitä ja värimaailmaa. Tarjolla on myös tee-se-itse -vinkkejä mm. kalastajan solmuihin, perukkeisiin ja rigeihin. Koska nämä kalat ovat todella herkullista lähiruokaa käymme läpi myös, kuinka kalat käsitellään, jotta niitä voi käyttää ruuanlaitossa. Turvallisuus on myös kirjassa vahvasti mukana. Mitä on huomioitava, mitkä välineet on syytä olla kalareissuissa mukana ja miten varmistaa turvallinen kalapäivä.

Opas soveltuu kokeneempien kalastajien ohella myös aloittelijalle, sillä siihen on koottu kalastuksen yleisin terminologia ns. kalastus-suomi-sanastona. Kirjassa puidaan toki myös jokaista kalastajaa askarruttavaa asiaa – mitä tehdä, kun kala ei syö.

Tämä kalastuksen tietopankki kulkee helposti mukana ja auttaa sinua onnistumaan paremmin omassa kalastuksessasi. Lähdetään yhdessä kalareissuun!

Tekijät: Kalastajan Kanava on kotimaan kattavin kalastusalan digimedia, joka puhuttelee kymmeniä tuhansia kalastuksen harrastajia viikoittain. Kalastajan Kanava tuottaa kalastuksen harrastajille monipuolista sisältöä somekanaviinsa sekä nettisivuilleen. Kanavan tavoitteena on innostaa ihmisiä kalastusharrastuksen pariin, jakaa alaa koskevaa tietoa sekä auttaa ihmisiä onnistumaan paremmin omassa tekemisessään.

Kanavan vetäjä, toimittaja Jyri Kuusisalo on kalastanut lapsesta saakka ja viimeiset reilut 20 vuotta kalastus on ollut intohimo. Monipuolisuus ja pikkupoikamainen uteliaisuus on ajanut kokeilemaan eri tekniikoita ja välineitä laidasta laitaan. Tätä kautta on muodostunut laaja käsitys niin kalastusmaailmasta kuin käytettävistä välineistä sekä tekniikoista. Jyri tunnetaan Kanavan kasvoina ja hänen rento, mutta asiapitoinen tarinointi kalastusasioista on Kanavan seuraajille varsin tuttua. Jyri myös juontaa, haastattelee tapahtumissa ja livelähetyksissä mielellään kalastusalan asiantuntijoita. Ennen Kalastajan Kanavaa Jyri on kartuttanut monipuolisen työkokemuksen myynnistä, myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävistä sekä konseptikehityksestä. Kalastus on kuitenkin kulkenut aina mukana menossa ja nyttemmin Kalastajan Kanavan myötä kalastuksen ilosanoman jakaminen on päätyö.

Kalastajan Kanavan tuottaja ja taustatoimittaja Anne-Maarit Sepling on kalastanut vasta reilut kymmenen vuotta, mutta on aina halukas oppimaan uutta. Anne-Maarit taitaa hauen, kuhan ja ahvenen kalastuksen varsin monin tavoin, mutta vielä varsin tuoreen kalastustaustansa ansiosta tuottaa kirjaan kalastusmuotojen alkeita, infografiikkaa ja kalastussanastoa. Kalastajan Kanavalla Anne-Maarit konseptoi, kuvaa ja editoi videoita ja livelähetyksiä sekä kirjoittaa alan lehtiin. Hänen käsialaansa on nähtävissä erityisesti Kanavan sosiaalisen median ajankohtais- ja uutisjulkaisuissa ja dokumentaarisissa videosarjoissa kuten Hyvinvointia Kalastamassa, Ainutlaatuisten kalavesien valvojat, jne. Anne-Maaritilla on vahva työura kansainvälisten konsernien markkinointi- ja viestintäjohtotehtävissä. Lisäksi hän on opettanut markkinointia ammattikorkeakoulussa.