Varasto loppu

Karitan parhaat reseptit

Karita Tykkä

38,00 
ISBN

9789523735033

Kirjailija

Karita Tykkä

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

syyskuu 2022

Sivumäärä

300

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Karita Tykkä on holistinen ravintovalmentaja, Life Coach, äänimalja-, meditaatio- ja pilatesohjaaja ja reseptitehtailija. Ensimmäinen reseptikirja saapui maailmaan vuonna 2014. Sen jälkeen
kirjojaan on ilmestynyt kahdeksan lisää. Nyt on uuden aika!

Kauan odotettu ja paljon toivottu puhdas ja inspiroiva reseptikirja on pian täällä! Kirja, johon Karita on koonnut kaikki omat suosikkireseptinsä ja tätä kirjaa varten kehittelemänsä uudet ihanuudet. Reseptiikkaa, jonka Karita lukuisien toiveiden saattelema on lukijoilleen koonnut. Ruokaa, joka saa suupielet nousemaan ylöspäin ja ravintoa, joka tuo elinvoimaa ja energiaa keholle ja mielelle.

Karita on kiireinen yrittäjä-äiti, joka haluaa nauttia ja tarjoilla myös perheelleen mutkatonta, herkullista, terveellistä ja ennen kaikkea maistuvaa ruokaa – sitä kaikkea tarjoilee myös tämä, Karitan parhaat reseptit -kirja.

Luvassa on noin 100 herkullista reseptiä – suolaista ja makeaa. Elämäntavat ja ravinto näkyvät koko olemuksessa ja energiatasossa – kokonaisvaltaisesta terveydestä puhumattakaan. Nauttimamme
ruoka on suoraan yhteydessä myös mieleen, joka on tyynempi ja positiivisempi ilman erilaisten E-koodien ja muiden lisäaineiden kyllästämää kehoa. Siksi myös kaikki kirjan reseptit valmistuvat ilman valkoista sokeria tai gluteenia. Eikä lukijan tarvitse olla gourmet-kokki loihtiakseen kirjan reseptejä, sillä nämä reseptit ovat nerokkaan yksinkertaisia ja silti suussa sulavan herkullisia.

Kirjan reseptit ovat syntyneet energistä elämää, ravitsemusta ja terveellisiä herkkuja rakastavan Karita Tykän keittiössä, joka haluaa jakaa samaa hyvää fiilistä tämän kirjan siivittämänä kaikille muillekin.