Varastossa

Keto herkut - 2. laajennettu painos

Johanna Kangas, Marko Kangas

35,00 
ISBN

9789523732445

Kirjailija

Johanna Kangas, Marko Kangas

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

kesäkuu 2021

Sivumäärä

304

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kirja koostuu Keto-Pariskunnan parhaista ja herkullisista resepteistä niin arkeen kuin juhlaan. Kirjassa on yli 110 reseptiä, suolaista ja makeaa. Resepteistä löydät helposti tarjottavaa vuoden juhlapäiviin
sekä erilaisiin juhliin aina synttäreistä ylioppilasjuhliin.

Keto-Pariskunnan helpoissa ja monipuolisissa resepteissä on käytetty kotimaisia ja ravintorikkaita raaka-aineita. Nämä suolaiset ja makeat herkut maistuvat tunnetusti niin perheen pienimmille kuin koko perheelle. Resepteissä käytettävät ruoka-aineet löytyvät helposti päivittäistavarakauppojen hyllyiltä. Kirja sisältää ketogeeniseen ruokavalioon sopivia reseptejä, jotka ovat myös viljattomia, gluteenittomia, sokerittomia ja vähähiilihydraattisia. Terveellistä ruokaa suurella sydämellä.

Johanna ja Marko Kangas:
Olemme KETO-pariskunta, joka aloitti huhtikuussa 2018 ketogeenisen ruokavalion. Jätimme ruokavaliostamme pois viljat, riisit, pastat, perunan, sokerit sekä runsashiilihydraattiset tuotteet. Teimme ruokavalioremontin, joka on tuonut mukanaan meille molemmille pelkästään hyvää. Aloitimme silloin matkan kohti kevyempää ja terveellisempää elämää.