Varastossa

Keto kotiruokaa

Heli Rämäkkö, Kati Jaakonen

35,00 
ISBN

9789523730908

Kirjailija

Heli Rämäkkö, Kati Jaakonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

elokuu 2020

Sivumäärä

192

Paino 490 g
Mitat 206 × 148 × 22 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Ketogeeninen ruoka on paitsi ihmisen kehon luonnollista toimintaa tukevaa ravintoa, myös tulevaisuuden ruokavalio!

Sen avulla meidän on mahdollista voida paremmin ja ehkäistä monia arkipäivän pieniä ongelmia. Ketogeeninen ruokavalio ei siis ole dieetti, vaan kokonainen elämäntapa!

Tämä kirja lähestyy ketoruokavaliota tavallisen arjen näkökulmasta. Kirjassa käydään läpi lyhyesti, mikä ketoruokavalio on, mihin se perustuu ja miten sitä lähdetään yksinkertaisesti toteuttamaan. Monipuolisen ja terveellisen ruoan valmistus ei ole lainkaan vaikeaa eikä tylsää, vaan inspiroivaa ja innostavaa! Tarvikkeet ketoruokavalioon löydät omasta lähikaupastasi! Ethän siis anna erikoiselta kuulostavan nimen hämätä itseäsi. Ketoruoka on tavallista, helppoa, herkullista ja terveellistä arkiruokaa, jota jokainen osaa valmistaa ja joka lisää hyvinvointia ja energiaa jokaiseen arkipäivääsi!

Kirjassa ovat yhdistäneet voimansa kaksi naista. Heli, Rouva Keto ja Kati, Hellapoliisi. Rouva Keto on naisten hyvinvointivaikuttaja, verkkovalmennusten vetäjä, kokenut elämäntapaketoilija, innokas keto-kokkailija ja intohimoinen terveellisen ja aidon ravinnon puolesta puhuja. Hellapoliisi puolestaan on suositun Hellapoliisi-reseptisivuston äiti.