Varasto loppu

Keveämmät kattilat - Ketona aikuisille ja tavallisena lapsille yhdellä kokkauksella

Eeva-Maria Lisko

35,00 
ISBN

9789523732063

Kirjailija

Eeva-Maria Lisko

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2021

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Keveämmät kattilat -kirjassa on 100 reseptiä inspiraatioksi siihen, miten voit tehdä omista ja perheesi suosikeista keveämpiä.

Eeva-Maria Lisko aloitti keventämisen syksyllä 2017 ja on sen jälkeen tehnyt Fitfarmille lähes 500 kevyttä, vähähiilihydraattista ja ketogeenistä reseptiä erilaisiin ruokailuhetkiin.

Tähän kirjaan on koottu niistä nopeimmat, parhaimmat ja innostavimmat. Kirjoittaja rakastaa ruokaa, ruoanlaittoa ja sen mukanaan tuomaa hyvää oloa. Reseptejä on höystetty tarinoilla annosten takaa sekä kotikokin ahaa-ajatuksilla matkan varrelta. Reseptejä löytyy siihen, miten voit tehdä omista ja perheesi suosikeista keveämpiä. Mukapastaa, mukariisiä, mukaviiniä ja mukakermaa. Mukapekonia. Mukaleipää. Kastikkeita ja dippejä, jotka nostavat annokset arjen yläpuolelle.

Erityiskiitosta ovat saaneet Eeva-Marian Syödään yhdessä -reseptit. Näiden ohjeiden ansiosta koko perhe syö samaa ruokaa, eivätkä lapset huomaa eroa keventävän aikuisen ja oman annoksensa välillä. Kasvavat lapset tarvitsevat tasapainoisen ruokailijan mallin ja lautaselleen myös hiilihydraatteja.