Varastossa

Kokkauksia - Huonon äidin ja huippukokin keittokirja

Sari Helin ja Ilkka Lääveri

38,00 
ISBN

9789523733985

Kirjailija

Sari Helin ja Ilkka Lääveri

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

Tammikuu 2022

Sivumäärä

304

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Sata helposti syntyvää perusteellista ohjetta, joita seuraamalla onnistut tekemään jotain uutta ja hyvää!

Kokkauksia on ruokamatka ympäri Suomen ja kotikokkien toiveisiin, niihin hetkiin kun alkaa olla nälkä ja keksii ruoaksi aina vain sitä samaa. Kokkauksia on myös kunnianosoitus kotimaiselle raaka-aineelle ja arjen juhlalle. Palkittu keittiömestari Ilkka Lääveri toteutti reseptiikan Huonon Äidin satojen tuhansien seuraajien toiveiden pohjalta. Kirjassa on liki sata helposti syntyvää perusteellista ohjetta, joita seuraamalla onnistut tekemään jotain uutta ja hyvää!

Kirjan upeat kuvat on kuvattu eri puolilla Suomea Kuusamossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Helsingissä yhden ruokavuoden aikana. Huonon Äidin perustaja toimittaja ja kirjailija Sari Helin on kirjoittanut kirjaan ruokatarinat, joita voi maistella kokkauksen valmistumista odotellessa.

SARI HELIN:
Huonon Äidin perustaja, toimittaja Sari Helin on tullut Huonon Äidin lisäksi tutuksi Ylen a-studion ja aamu-tv:n juontajana. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja ja naistenlehtikolumneja.

ILKKA LÄÄVERI:
Palkittu keittiömestari Ilkka Lääveri on työskennellyt Palace Gourmet’ssa, Chez Dominiquessa, Ravintola Olossa sekä Ravintola Emon keittiöpäällikkönä ja ravintoloitsijana.