-74%

Varastossa

Lappi lautasella

Maija Silvennoinen

10,00  38,00 
ISBN

9789522209009

Kirjailija

Maija Silvennoinen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Julkaisukuukausi

marraskuu 2014

Sivumäärä

200

Paino 890 g
Mitat 217 × 217 × 22 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Lappilainen keittiö ja ruokakulttuuri ovat kehittyneet herkkusuiden arvostamaksi. Lapin ruokakulttuuri kattaa erittäin laajan alueen, jonka perinteisiä antimia yhdistävät puhtaus ja raaka-aineiden ainutlaatuisuus. Poro käristyksenä tai vaikka ilmakuivattuna, riistalinnut, hirvi, Lapin marja eli hilla, Lapin puikulaperuna, Tenon lohi ja Inarijärven siika ovat aitoja makuja Lapin luonnosta, jotka maistuvat niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin matkailijoille. Aidot alueen raaka-aineet ovat puhtaita ja maukkaita. Lapin makumatkan voidaan hyvällä syyllä sanoa kulkevat tuntureilta pohjoisen Jäämeren aalloille. Perinteisten liha- ja riista ruokien lisäksi tarjolla on todellisia kala- ja äyriäisherkkuja kuten Jäämeren kuningasrapuja, unohtamatta Lapin monipuolista sieni- ja luonnonmarjasatoa.