Varastossa

Lapsiperheen käsikirja - Homeopatia ja luontaiset hoidot lapsiperheessä

Satu Järvilehto

35,00 
ISBN

9789523730960

Kirjailija

Satu Järvilehto

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

tammikuu 2021

Sivumäärä

304

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Lämminhenkinen kirja vanhemmille. Kirjasta löytyy käytännön neuvoja ja tukea lasten terveyden, kasvun ja kehityksen, sekä vanhemmuuden tukemiseksi homeopatialla ja muilla luontaisilla tavoilla.

Kirjan aiheina on mm. raskauden suunnittelu, lapsettomuus, synnytys ja siitä toipuminen sekä lapsen eri ikäkausien haasteet vauvasta aina teini-ikään asti.

Satu Järvilehto on Suomen homeopatian kärkinimi ja hänellä on pitkä kokemus vastaanottotyöstä. Hän on homeopaattina hoitanut yli kymmenen vuoden ajan lapsiperheitä. Satu opettaa homeopatiaa kahdessa homeopatiakoulussa. Satu on toiminut vuosia Suomen Homeopaatit Ry:n hallituksessa ja Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n Suomen edustajana.

”Olen homeopaatti ja kolmen, nyt jo aikuisen lapsen äiti. Tutustuin itse homeopatiaan ja muihin luonnollisiin hoitomenetelmiin omien lasteni kautta – halusin löytää pehmeitä ja tehokkaita keinoja lasten hoitamiseen ja kasvun tukemiseen eri tilanteissa. Lapseni ovat innoittaneet minua homeopatian pariin, siitä lähtien kun yli 20 vuotta sitten sain hämmästyksekseni Ranskassa lastenlääkäriltä Pulsatillaa lapseni korvatulehdukseen. Olen monasti nykyisin miettinyt lapsia ja lapsiperheitä hoitaessani, että olisinpa tiennyt tämänkin silloin, kun omat lapseni olivat pieniä! Tästä syystä halusin kirjoittaa tämän kirjan; avuksi, tueksi ja iloksi kaikille lapsille ja vanhemmille.”