Tulossa

Leipävallankumous 2.0

Eliisa Kuusela

35,00 
ISBN

9789523217669

Kirjailija

Eliisa Kuusela

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

marraskuu 2018

Sivumäärä

256

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Myyntimenestys saa jatkoa – uusi laajennettu painos tarjoaa lisää uusia ideoita!

Kaikki rakastavat leipää, mutta yhä harvemmat voivat syödä sitä. Leipä turvottaa, väsyttää ja aiheuttaa
mahanpuruja. Kuvittele leipä, joka on parasta leipää, mitä olet ikinä syönyt. Kuvittele, että voit syödä tällaista
leipää joka päivä ja voida hyvin. Leipävallankumous tuo leivän jokaisen ulottuville. Hyvään leipää tarvitaan
ainoastaan jauhoja, vettä ja suolaa. Tämä kirja avaa hapanjuuren salat. Miten juuri tehdään? Miten sitä
hoidetaan ja säilytetään? Miten taikinaa käsitellään ja miten leipä paistetaan?

Tämä ei ole pelkästään reseptikirja, vaikka kirjasta löytyykin reseptit niin perusleipään, pitaleipään,
pizzaan kuin lukuisiin muihinkin hapanjuurella kohotettuihin leipomuksiin. Teollista hiivaa ei käytetä. Taikinat
tekeytyvät mikrobien avulla hitaasti ja lempeästi kehittäen leipään syvät aromit. Keskiössä ovat raaka-aineet,
taikinan tuntu ja prosessin hahmottaminen. Hapanjuurileivonnan ei tarvitse olla vaikeaa. Selkeät
ohjeet, kuvat ja grafiikat saavat leipurin oivaltamaan, miten mikrobit valjastetaan leipurin parhaiksi ystäviksi.

Eliisa Kuusela on intohimoinen itseoppinut hapanjuurileipuri. Oppinsa hän on hankkinut pohjoismaisilta
leipureilta, kansainväliseltä nettiyhteisöltä sekä leipomalla intensiivisesti. Hän kouluttaa, tiedottaa ja neuvoo
kotileipureita omassa suositussa verkkofoorumissaan.