Tulossa

Naisten kuntoilukirja - Anatomia

Lisa Purcell

35,00 
ISBN

9789523730649

Kirjailija

Lisa Purcell

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Flexo-kansi

Julkaisukuukausi

heinäkuu 2020

Sivumäärä

176

Avaa kansikuva painoa varten

Lue näyte

Esittely

Naisten kuntoilukirja – Anatomia on seikkaperäinen kuntoiluopas, joka sisältää koko kehon huomioivan, kattavan harjoitteluohjelman alkaen liikkuvuutta lisäävistä venytyksistä ja edeten ylä- ja alavartalon harjoitteisiin.

Jokaisen liikkeen ohessa on todenmukaisia, kehon anatomiaa havainnollistavia upeita kuvia, joista ilmenee selvästi, mihin lihaksiin kyseinen harjoitus kohdistuu. Kuvitetut yksityiskohtaiset ohjeet auttavat suorittamaan liikkeet oikein. Ohjeiden oheen on liitetty myös hyödyllisiä vinkkejä huomionarvoisista ja vältettävistä seikoista.

Kirjan loppuun on koottu erilaisia liikeyhdistelmiä, joiden avulla jokainen voi räätälöidä omiin tavoitteisiinsa sopivan harjoitusohjelman. Naisten kuntoilukirja on erinomainen opas kaikille hyvää kuntoa tavoitteleville naisille. Kirjan ravitsemusosuudessa käydään läpi perustietoa energia- ja suojaravintoaineista, ravitsemussuosituksista, ateriarytmistä, nestetasapainosta ja urheilusuorituksesta palautumisesta. Lisäksi luvussa on tietoa urheiluravitsemuksen perusteista ja se sisältää käytännöllisiä vinkkejä esimerkkeineen sekä painonhallitsijan ja kuntoilijan esi-merkkiviikon ruokavalion.