Varasto loppu

Parempia pelaajia

Erkko Meri, Hannele Forsman, Kyösti Lampinen

17,90 
ISBN

9789523734135

Kirjailija

Erkko Meri, Hannele Forsman, Kyösti Lampinen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Äänikirja

Julkaisukuukausi

kesäkuu 2022

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Kuuntele äänikirja: https://www.bookbeat.fi/kirja/parempia-pelaajia-745833

”Parempia pelaajia -kirja vie sinut jalkapallon laadukkaan pelaajakehityksen ytimeen!

Suomalainen jalkapallo on nosteessa. On hyvä tietää, mitä taustalla on tehty ja tehdään. Toisaalta on hyvä tuoda esiin myös haasteita, joiden ratkaisemisen kautta suomalainen jalkapallo vihdoin nousee suuren jalkapalloyhteisön voimin lopullisesti kansainväliselle tasolle ja myös pysyy siellä. Kirjassa keskitytään avainasioihin, haasteisiin ja ratkaisuihin pelaajauran kaikissa vaiheissa matkalla kohti huipputasoa.

Kirjassa tarkastellaan suomalaisen jalkapallon toimintaympäristöä eri toimijoiden silmin. Avainasioiden, haasteiden ja ratkaisujen käsittelyä tukevat faktat, suomalaisten ja ulkomaisten asiantuntijoiden näkemykset sekä pelaajatarinat.

Kirjaan on haastateltu suomalaisista pelaajista muun muassa Onni Valakaria, Sanni Franssia, Perparim Hetemaj’ta, Juliette Kemppiä, Naatan Skyttää, Heidi Kollasta ja Oliver Antmania. Valmentajista mukana ovat esimerkiksi Mika Lehkosuo, Simo Valakari, Maiju Ruotsalainen sekä palkitut nuorten valmentajat Abdi Mohamed, Joni Lehtonen ja Jyrki Ahola. Ulkomaisia asiantuntijoita on haastateltu muun muassa FC Midtjyllandista, Borussia Möchengladbachista, FC Nordsjaellandista ja Vitessestä. Kaiken kaikkiaan haastateltavia on lähes 40!”

SAATAVILLA MYÖS PAINETTUNA!