Varastossa

Pientä ja lämpöistä - Neulekirja käsineistä ja myssyistä

Niina Kaakkurivaara

35,00 
ISBN

9789523731936

Kirjailija

Niina Kaakkurivaara

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

toukokuu 2021

Sivumäärä

160

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Pientä ja lämpöistä -kirja syventyy lämmittävien asusteiden maailmaan. Kirjassa on selkeät neuleohjeet noin kahteenkymmeneen erilaiseen myssyyn ja sama määrä erilaisia lapasten ja käsineiden ohjeita. Malleista löytyy helppoja malleja vasta-alkajille sekä haastavampia ohjeita edistyneille neulojille.

Malleissa on käytetty monipuolisesti erilaisia neuletekniikoita; pintaneuleita, palmikoita ja kirjoneuleita. Kirjassa riittää neulottavaa useammaksi talveksi!

Niina Kaakkurivaara:
”Olen valmistunut Kuopion Käsi- ja Taideteollisuusakatemiasta tekstiilisuunnittelijaksi 1998 pääaineena kankaankudonta ja sivuaineena neuleet. Pari vuotta suunnittelin ja valmistin kudottuja sisutustekstiilejä omassa yrityksessä mutta viimeiset 18 vuotta olen toiminut Tekstiiliteollisuus Oy:ssä suunnittelijana ja kaikenlaisissa muissa tehtävissä päätyen lopulta uudelleen yrittäjäksi. Olen hurahtanut neuleisiin ja neulomiseen aivan täysin työni myötä ja päivätyön lisäksi suunnittelen vapaa-ajalla neuleita omalle teetee-tuotemerkille, käsityölehdille ja nyt ensimmäistä kertaa omaa neulekirjaa varten.”