Varasto loppu

Puutarhurin kirja

Heidi Haapalahti, Teija Tuisku

35,00 
ISBN

9789523219724

Kirjailija

Heidi Haapalahti, Teija Tuisku

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

joulukuu 2019

Sivumäärä

256

Paino 1460 g
Mitat 288 × 219 × 30 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Haluatko oppia tuntemaan puutarhasi paremmin? Puutarhurin kirjan avulla ymmärrät puutarhaasi päivä päivältä enemmän ja opit hoitamaan sitä mahdollisimman hyvin!

Puutarhurin kirja on runsaasti ja inspiroivasti kuvitettu muhkea tietokirja, joka kokoaa yksiin kansiin jokaisen puutarhakauden tärkeimmät työt ja ajankohtaiset
vinkit sekä koriste- ja hyötytarhan kauneimmat tunnelmat ja kohokohdat taimikasvatuksen aloituksesta ja kevään hentoisista merkeistä keskikesän upeaan kukkaloistoon ja yrttien raikkaaseen tuoksuun sekä syyskesän sadonkorjuuseen kasvimaalta ja marja- ja omenatarhasta. Kun lumi peittää maan, puutarhurin puuhat jatkuvat sisällä huonekasvien hoivaamisen ja jouluvalmistelujen parissa. Kirja on jaettu kahdeksaan lukuun vuodenkierron mukaan niin, että se soveltuu yhtä hyvin sekä eteläisen että pohjoisen Suomen puutarhojen olosuhteisiin.

Jokaisessa kirjan luvussa on myös runsaasti itse täytettäviä osioita. Niiden myötä Puutarhurin kirja muovautuu kunkin puutarhurin näköiseksi. Omat muistiinpanot auttavat perehtymään puutarhan erityispiirteisiin ja merkitsemään muistiin hyödyllistä tietoa kuten esimerkiksi sen, mihin päin puutarhaa ilmestyvät kevään ensimmäiset pälvipaikat, koska tuoksuherneet kannattaa keväällä kylvää, milloin nurmikko seuraavaksi kalkitaan tai milloin tomaattien ensimmäinen sato kypsyy.