Varastossa

Ratsastuskirja - Ajatuksia ja vinkkejä ratsastajille

Johanna Vaurio-Teräväinen, Tiina Tarkkala, Ville Vaurio

38,00 
ISBN

9789523737280

Kirjailija

Johanna Vaurio-Teräväinen, Tiina Tarkkala, Ville Vaurio

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

joulukuu 2023

Sivumäärä

272

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Mikä ratsastuksessa koukuttaa niin monia? Mitenm ratsastajan apujen käyttö perustuu hevosen oppimiseen? Miltä hevosen oikeanlainen eteenpäin pyrkimys tuntuu, entä mitä tarkoittaa kokoaminen?

Näihin ja muihinkin monien niin kokeneiden kuin kokemattomampienkin ratsastajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin haetaan vastauksia tässä kirjassa. Kouluratsastuksen pitkän linjan ammattilaiset Tiina Tarkkala ja Ville Vaurio yhdistävät tietonsa, näkemyksensä ja kokemuksensa yksissä kansissa.

Tiina Tarkkala on ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja, jolla on lähes viidenkymmenen vuoden kokemus kaiken ikäisten ja tasoisten ratsastajien opettamisesta ja valmentamisesta. Tiinan vahvuuksia on vuosikymmenten aikana hankittu taito oikeanlaisen istunnan ja perusratsastuksen opettamisessa.

Ville Vaurio on ammattivalmentaja, ratsuttaja ja hevosten kouluttaja sekä kilparatsastaja. Hän on vuoden 2023 Pohjoismaiden ja Suomen Mestari kouluratsastuksessa. Ville on arvostettu valmentaja, jolla on valmennettavia ratsukoita aina maajoukkuetasolle asti.

Tiina oli Villen ensimmäinen ratsastuksenopettaja ja valmentaja ponivuosien aikana. Vaikka heidän ajatusmaailmansa ja näkemyksensä ovat samankaltaisia, avaa Tiina asioita harrastajien ja ratsastuskouluoppilaiden näkökulmasta, kun taas Ville kertoo samoista asioista enemmän ratsastajan ja kilparatsastajien valmentajan vinkkelistä.

Kirjan upeista valokuvista vastaa Johanna Vaurio-Teräväinen ja havainnollisista piirroksista Tiinan pitkäaikainen oppilas Salli AlWindi (os. Knuuttila).