Varasto loppu

Siskon lempineuleet

Sisko Sälpäkivi

38,00 
ISBN

9789523734968

Kirjailija

Sisko Sälpäkivi

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

marraskuu 2022

Sivumäärä

224

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Sisko Sälpäkivi on suunnitellut ja tehnyt erilaisia käsitöitä lähes koko ikänsä. Nuoruusvuosien käsityöharrastaus on alan opintojen myötä jalostunut neulesuunnittelijan ammatiksi Novita Oy:ssä. Siskon suunnittelemia neuleita onkin julkaistu Novita-neulelehdessä jo yli 10 vuoden ajan ja sen lisäksi myös muissa kiinnostavissa yhteistyöjulkaisuissa.

Runsaalla värien käytöllä ja mielenkiintoisia pintoja yhdistävillä neuleillaan Sisko haluaa luoda innostusta neulomista kohtaan ja tuoda iloa neulojille. Siskon neulemallit sopivat eri tasoisille neulojille.

Ohjeista löytyy malleja neulomisen perusteet osaaville aloittelijoille, kuin myös vaativimmille harrastajille. Selkeät ohjetekstit, neuleiden ruutupiirrokset ja valmiiden neuleiden kuvat auttavat lukijaa neuleiden valmistamisessa. Kirjassa on parikymmentä Siskon lempineuletta sekä peittoja, joissa hän on käyttänyt itselleen mieluisia tekniikoita ja värejä.

Tekniikat kirjassa ovat kirjoneule, hirsimökkipala, isoäidinneliö, dominoneule ja siksak-neule. Näiden lisäksi jämälangoista tehty raitaneuletakki.