Varastossa

Street Food Japan - Koti- ja katuruokaa Japanista

Mikko Takala, Sami Rekola, Tommi Anttonen

38,00 
ISBN

9789523219564

Kirjailija

Mikko Takala, Sami Rekola, Tommi Anttonen

Kustantaja

Readme.fi

Sidosasu

Kovakantinen

Julkaisukuukausi

helmikuu 2020

Sivumäärä

256

Paino 1660 g
Mitat 257 × 210 × 41 mm

Avaa kansikuva painoa varten

Esittely

Mitä eroa on tonkatsulla ja tonkotsulla? Paneeko pallokala punoittamaan? Onko okonomiyaki oikeasti munakasta? Miksi currykastike riisillä on Japanin kansallisruokaa? Miltä maistuu aito wasa-bi? Kuka tekee maailman parhaat ramenit? Mistä saa sukkula-sushia?

Street Food Japan kertoo ruokamatkoista Japanin kolmelle pääsaarelle Kyushuun, Hokkaidoon ja Hons-huun. Kirja esittelee Tokion, Sapporon, Osakan ja Fukuokan villeimmät baarialueet, vilkkaimmat katuruokakeskittymät, viihtyisimmät izakayat ja viileimmät ravintolat yatai-kojuista Michelin-tähditettyihin ramen-baareihin.

Street Food Japan on myös keittokirja, joka tarjoaa perusteellisen valikoiman ruokia, joita kaduilla, baareissa ja kotona syödään. Japaniin suuntautuneiden retkien inspiroimana syntyneet reseptit onnistuvat pienellä panostuksella jokaiselta kotikokilta. Keitot, padat, udonit, sobat, ramenit, salaatit, munakkaat, tempurat, curryt, yakitorit… yksinkertaista ja takuulla koukuttavaa.